kurczaczek22 0 Napisano Czerwiec 30, 2005 Slyszalam wiele opinii, ze zamiast lykac przez kilka lat te same pigulki warto, bez przerwy,zmienic sobie na inne. Ponoc to dobrze dla organizmu, ze nie dostaje ciagle tej samej dawki jednego hormonu. Co o tym sądzicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja sądzę Napisano Czerwiec 30, 2005 że dobrze dla organizmu to nie brać sztucznych hormonów w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarina Witt 0 Napisano Czerwiec 30, 2005 Watpię. Gdy twój organizm dobrze reaguje na tabletki X to niekoniecznie dobrze zareaguje na tabletki Y. Mój ginekolog mówi, że skoro tak świetnie toleruje Cilest (od 4 lat) to nie ma sensu zmieniać, gdyz moge mieć jakies \"sensacje\". Pigułki anty to nie witaminki! Czemu chcesz zmieniać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurczaczek22 0 Napisano Czerwiec 30, 2005 no ja przez rok mialam Logest = po roku podwyzszona prolaktyna, teraz Minulet = po roku nieznosna bolesnosc piersi, w niedziele zaczynam Yasmin. Taka mam dziwna przypadlosc, ze co rok pigulki daja o sobie znac jakimis skutkami ubocznymi. Zastanawiam sie czy takie zmiany sa ok dla ciala.. Stad moje pytanie, bo slyszalam, ze dobrze jest czasem zmienic, ale ja tez nie jestem do tego przekonana.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarina Witt 0 Napisano Czerwiec 30, 2005 Kurczaczek pigulki należy zmienic, gdy organizm źle je toleruje (ja zaczynałam od harmonetu), ale nie ot tak sobie! To nie cukierki. Dobrze, że robisz badania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurczaczek22 0 Napisano Czerwiec 30, 2005 O Katarinko, az taka ignorantka nie jestem :-) tylko troszke mnie juz meczy ze nie moge znalezc odpowiednich pigulek dla siebie, ciagle cos nie tak. Mam nadzieje, ze Yasminka bedzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarina Witt 0 Napisano Czerwiec 30, 2005 Bardzo trudno jest czasem znaleźć odpowiednie - ja na szczęście długo nie kombinowałam :) Życze powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach