Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inessss

Tapmony - chce zaczac ich uzywac ale..

Polecane posty

Gość Inessss

Niedługo jadę na obóz i sądzę że mięsciączka wypadnie mi wlasnie na obozie :/ i chciałabym zacząć uzywać tampnow. Mam dopiero 15 lat i nie wiem czy to jest zbyt zdrowe. Ale chcę się dobrze bawic na obozie, a bedzie to troche nie mozlwie gdyz bedziemy codziennie chodzi na basen a majac okres i uzywajac podpasek nie bede mogla :/ Mam kilka pytan. 1. Jakich tamponów powinnam zacząc uzywac? 2. Czy wlozenie tamponu jest tak proste jak wszedzie pisza? 3. Co jak nie bede mogla wyjąć tamponu ale urwie sie sznureczek? 4. Czy lepsze są tampony z aplikatorem czy bez?

Gość madagaskar-tencza
pytanie nr. 1: - Najlepiej alweys mini :) wtedy będziesz miała pewność że nie przebijesz sobie łony dziewiczej i nic Ci nie będzie 2. No tu już gorzej = / ... to zależy od Twojej psychili bo ja np. się szykujesz na wielki ból to możesz odczuć niemiłe doznania ... musisz się zrelaxować i odprężyć wszystkie mięście :) 3. Koniecznie idz do ginekologa nie wyjmuj sama!! :) a jak będziesz na obozie zgłoś się do wychowawcy i powiedz o problemie ;0 zrozumie ;) 4. To zależy od upodobań np. ja wole z aplikatorem :) A teraz życze miłej zabawy na obozie i nie martw się :)