Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny...

Dla Ciebie..

Polecane posty

Gość Kocham Cię...
Widać mało znasz życie.

Gość Kocham Cię...
Nie piszesz w pustkę, bo jesteś pusta... więc niby co miałabyś pisać...;)

Gość olek z poddebic
do kocham cie>>>>on ma racje. a ty dzieweczko idz już spać bo pitolisz jak najęta :P

No to obaj macie problem, bo ja również jestem facetem i piszę do mojego kochania. Powinniście już chyba spać.

Gość olek z poddebic
zamiast pisać dyrdymały, powiedz jej to osobiście, ćwoku :P

Gość olek z poddebic
prostaczką jesteś ty kobieto, pisząca tu o tej porze. gdyby ten ktoś cie kochał tuliłby cie teraz w ramionach a nie pisał słowa ktorych znaczenia nie rozumie. żegnam ozięble :P

A ja Ci życzę, żebyś była kiedyś choć w połowie tak szczęśliwa jak my oboje. Dlaczego domyśliłam się, że jesteś kobietą? Faceci nie są tak złośliwi, a już napewno nie Ci na forum. Siedzę tu już od dwóch lat i znam sporo osób. Tylko kobiety potrafią być zawistne...nie wiem dlaczego tak jest...ale ja życzę Ci powodzenia ze szczerego serca. Mojego ukochanego właśnie tu poznałam i już niedługo będziemy mieszkali razem...więc może i Tobie się uda... Pozdrawiam ciepło. Sylwia

Gość olek z poddebic
nie obchodzi mnie niezdaro życiowa czy wierzysz we mnie faceta, mam to gdzieś, jesteś żałosna z tym wpisywaniem sobie samej kolejnych textów. ja na kafeterii jestem od lat pięciu, ale głupszych wywodów tu nie widziałem. życzę ci żebyś to sobie przemyślała. napisałem wcześniej, że gdyby cie kochał, to by cię już miał przy sobie. taka to prawda. acha, jeszcze jedno, jestem szczęśliwy, ale ja swoją wybrankę pozbnałem nie w necie tylko w realu. zanim coś napiszesz kobieto, zastanów się dobrze. Piotr

Nie ma znaczenia, gdzie poznasz ukochaną osobę...ważne, żeby to była ta jedyna... Jak widzę po Twoich wypowiedziach nie jesteś zbytnio szczęśliwa...zapewne dlatego tyle jadu w Tobie...zapomniałaś, że tutaj Twoje wypowiedzi są odzwierciedleniem wnętrza...osoba szczęśliwa nie byłaby tak złośliwa i wrogo nastawiona do innych, bo po co...skoro świat jest taki piękny...:) Kocham Cię Januszu i wiem, że takich mężczyzn jak Ty nie spotyka się codziennie.

Gość olek z poddebic
miałem już nie odpisywać, bo z głupimi ludzmi ciężko się rozmawia, tym bardziej, że czytać ze zrozumieniem nie potrafią.:P nikogo nie muszę przekonywać o swoim szczęściu, to ty usiłujesz wmówić wszystkim jaka jesteś szczęśliwa. cechą człowieka kochanego nie jest publiczne przekonywanie o swojej miłości, to żałosne. pisz sobie dalej, nie będę ci przeszkadzał w tworzeniu tej utopii :D :P

Gość ca
do kocham Cię;to się kochajcie daj z Siebie wszystko co masz i bierz wszystko co Ci daje________

Gość ca
to samo do tęsknię za Tobą---daj daj swą miłość,i mów niech o tym wie,nie w necie-tylko jemu-temu jedynemu________

Gość Kocham Cię....
do ca---> tak właśnie jest, a piszę to tutaj z sentymentu. Tu się poznaliśmi i ... jesteśmy bardzo szczęśliwi z tego powodu...a prawda jest taka, że jak jesteś szczęśliwy naprawdę, to pragniesz dzielić się swoim szczęściem z innymi, żeby mieli nadzieję...

Gość kocham ciebie kochany
ja wiem, ze on mnie kocha i on wie, ze ja go kocham:) tak pisze dla niego, zawszee, sercem i.. aby dzielic sie z innymi szczesciem, ale powiem prawde, ze ja pisze do niego raczje, a dzielenie z innymi to jakis 5%, nawte nie, tylko on i dzielenie z nim szczescia w realu bede tak samo mowic, ale wiem, ze to mile jak pisze sie do ukochanje osoby:)

Więc pisz do Niego i o Nim...jeżeli jest to dzielenie się szczęściem...my też jesteśmy szczęśliwi i o tym piszemy, bo szczęściem powinno się dzielić z innymi , aby nadzieja ich nie opuszczała...bo życie we dwoje naprawdę jest piękne...🌼

Gość Kocham Cię.....

Gość Kocham Cię...

Gość liliowa radosnaaa
ale to romantyczne moc czytac poezje i serca rysowane dla mnie, slowa kocham

Gość jak miło ktoś pisze tu
do Ciebie? To fajnie, że ktoś jeszcze wyznaje tu komuś miłość. :)

Gość Kocham Cię maleńka...

Gość kocham cie moj mężczynoo

Gość kocham Cię mój jedyny....
tylko Ty możesz tak pisać....

Gość Kocham Cię maleńka...
Gdzie jesteś? Miłości! Rodząca się w kiełkach wiosny, spajająca klamrą namiętności najskrytsze marzenia uczuć Rozkwitająca tęczą kolorów uśpionych w letnie wieczory, otulana w złoto jesieni i ogrzewana przy jasnych płomieniach kominka, gdy za oknem najdelikatniejsze płatki śniegu bezkresnie zasypują świat... Gdzie jesteś? Miłości moja! Zalewająca zakątki serca, jak fala wzburzonego morza, jak lawina górska pozostawiająca ślad na wieki mimo tego, że tak krótkie jej trwanie, jak spadająca gwiazda spełniająca ludzkie życzenia... Gdzie jesteś ?

Najlepszych i najpiękniejszych rzeczy na świecie nie można zobaczyć , ani dotknąć... Trzeba je poczuć sercem... Kto jest kochany i potrafi kochać jest najszczęśliwszy na świecie... Kocham Cię kruszynko. :)

Gość kocham Cię....

Gość lea_i
{Najlepszych i najpiękniejszych rzeczy na świecie nie można zobaczyć , ani dotknąć... Trzeba je poczuć sercem... Kto jest kochany i potrafi kochać jest najszczęśliwszy na świecie... Kocham Cię kruszynko. } wspaniłe słowa, nowe, inne, chodiz o sens ale i skladnie, mogłyby byc cytowane jak te np z malego ksiecia , a bylyby twoje, bylabym szczesliw,a bo ty by byles, wiem, ze chcesz byc taki naj, miec cos swego, to ta droga, wielotorowosc to twoj cel:) pisz:)❤️ słowa, składnia, ujcecie tematu niebanalne, inne, to cel do sukcesu serca, pasji, duszy;) kocham mocnoooooo, jestem szczesliwa, bo kocham i jestem kochana:)

lea_i ---> bardzo Ci dziękuję za te słowa. Bardzo się cieszę, że ktoś Cię kocha i Ty kogoś kochasz. Ja też jestem zakochany w mojej kruszynce i .... rozumiesz. Pozdrawiam.