Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny...

Dla Ciebie..

Polecane posty

Gość moje kochanie jedyne...
uwielbiam Cię....

Gość lea_i
kolejny wiem, wiem wiem;) poezja mowi, sama, sercem wystarczy ja czytac sercem:)

Gość KOCHAM CIĘ I PRAGNĘ....

Gość KOCHAM CIĘ I PRAGNĘ....

Gość KOCHAM KOCHAM KOCHAM
KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM

Gość kocham_r
podpis:❤️ kocham kocham kocham

Gość kocham Cię wariacie

Gość KOCHAM CIĘ....

Gość KOCHAM CIĘ....
dziękuję za wymazanie tamtego wpisu...widać nie każdy potrafi uszanować miłość...

Gość czym byłaby miłość
bez drugiego człowieka... kocham Cię wariacie...

Gość Kocham Cię kruszynko...
W mych dłoniach mieszka pamięć Twej skóry.... ;)

Gość kocham-r
mocno kocham po sam koniuszek serca

Gość mój wariacie ....
jesteś cudowny....;)

Gość Kocham Cię...
kruszynko.

Gość Bardzo Cię kocham...
wariacie...❤️

Gość Kocham Cię...
maleńka....

Gość kocham Cię i tęsknię za Tobą

Gość ja też tęsknie
kocham

Gość moje szczęście jedyne
na tym świecie. Dzięki Tobie moje życie nabrało kolorów tęczy i świat jest taki kolorowy. Dzięki Tobie wiem jak kochać , wiem co znaczy miłość, prawdziwa i szczera.

Gość cichy szept
miłosc ma kolor teczy:)

Gość Kocham Cię.....
Namalował mi Ciebie wiatr, pędzlem subtelnych marzeń, przywołał ukochaną twarz i zaklął w chmur obrazie...

Gość Tęsknię....
... za dotykiem Twych ust i ciepłem Twego serca. Gdy zamykasz usta, czujesz delikatny smak miłości, a gdy serce zasypia wieczorem, otulam je ciepłym zapachem snu... Tęsknię, tęsknię...

Gość Jesteś wyjątkowy
tylko Ty umiesz kochać całym sercem, tylko Ty umiesz oddać siebie całego i bez reszty... kocham Cię...

Gość ja kocham
a ty mowisz, a lubisz mnie?:)

Gość To przeznaczenie
oboje o tym wiemy, czekaliśmy na siebie przez połowę naszego życia. Teraz nasze przeznaczenie nas połączy. Już niedługo będziemy dzielili ze sobą każdą sekundę naszego życia. Warto wierzyć w prawdziwą miłość i czekać na spełnienie. Kocham Cię.

Gość Kocham Cię....

Gość Powiedz to pierwszy
On był mężczyzną potężnym, o donośnym głosie i szorstkim sposobie bycie. Zaś ona - kobieta łagodną i delikatną. Pobrali się. On dbał, by niczego jej nie brakowało, a ona zajmowała się domem i dziećmi. Później dzieci dorosły, pozakładały własne rodziny i odeszły. Historia, jakich wiele. Lecz kiedy wszystkie dzieci były już urządzone, kobieta straciła swój zwykły uśmiech, stawała się coraz bardziej wątła i blada. Nie mogła już jeść i w krótkim czasie przestała podnosić się z łóżka. Zmartwiony mąż umieścił ją w szpitalu. Lecz chociaż u jej wezgłowia zbierali się najlepsi lekarze i specjaliści, żadnemu z nich nie udało się określić, na co zachorowała kobieta. Potrząsali tylko głowami. Ostatni lekarz poprosił na stronę męża i rzekł: - Ośmieliłbym się powiedzieć, że po prostu... pańska żona nie chce już dłużej żyć... Mężczyzna w milczeniu usiadł przy łóżku żony i ujął ją za rękę. Była to mała, drobna rączka, która zupełnie ginęła w potężnej dłoni mężczyzny. Potem rzekł zdecydowanie swym donośnym głosem: - Ty nie umrzesz! - Dlaczego? - zapytała kobieta lekko wzdychając. - Ponieważ ja cię potrzebuję! - To dlaczego wcześniej mi o tym nie powiedziałeś? Od tej chwili stan zdrowia kobiety zaczął się szybko poprawiać. Dzisiaj czuję się doskonale. A lekarze i znani specjaliści nadal zadają sobie pytanie, jaka choroba ją dotknęła i cóż za wspaniałe lekarstwo uzdrowiło ją w tak krótkim czasie. Nigdy nie czekaj do jutra, by powiedzieć komuś, że go kochasz. Uczyń to dzisiaj. Nie myśl: "Moja mama, moje dzieci, moja żona lub mąż doskonale o tym wiedzą". Miłość to życie. Istnieje kraina umarłych i kraina żywych. Tym, co je różni, jest miłość. Bruno Ferrero

Gość kocham cię bardzo
Nigdy nie czekaj do jutra, by powiedzieć komuś, że go kochasz. Miłość to życie. Istnieje kraina umarłych i kraina żywych. Tym, co je różni, jest miłość. to prawda:) Nigdy nie zwlekaj ze spotkaniem:) droga do kazdego człowieka wiedzie prze serce:) I pamietaj kazdego dnia budujeny swoj związek, umacanimy miłosc:) a jej fundamentem jest serce, uczucie, przyjazn, milosc, zrozumienie, dialog, przebaczenie, wyrozumialosc, tolerancja:) namietnosc:)

Gość Miłość jest największym
darem jaki dostajemy od życia, jest najwspanialszym przeżyciem...kocham i jestem kochana przez najwspanialszego mężczyznę na świecie... kocham Cię szczęście moje nad życie.

Gość kocham cie bardzo
Miłosc jest darem jaki dostajemy od życia, od siebie nawzajem:) jest najwspanialszym przeżyciem...zyciem, rajem:) kocham i jestem kochana przez najwspanialszego i najukochnaszego mężczyznę, rycerza, na świecie:)❤️ nikt nie jets tak wierny i tak cieply jak On:)