Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny...

Dla Ciebie..

Polecane posty

Gość bardzo Cię kocham

2004-03-02 12:11:17 >> Listy do Dagi. Pisane w Krakowie, w listopadzaie 2001 roku... Dotykając stóp Twych, a zwłaszcza tych słodkich przestrzeni miedzy jednym paluszkiem a drugim. Łuków brwi, oczu; najcieplejszych i wyrażających tak wiele, ust mówiących szeptem to czego boisz się i wstydzisz leżąc samotnie w swoim łożu, z uchem przytulonym do szumiącej muszli będącej kiedyś domem dla wielkiej rozgwiazdy; głaszcząc Twoje myśli tak ulotne i sprzeczne zadające sobie pytania o sens i szansę uzasadnienia wiecznie niezgodnych z sobą dylematów. Włócząc się z Tobą po starych dzielnicach i zapadłych winiarniach dotykam Twych wysmukłych dłoni i jesteś wtedy, chociaż na ułamek drgnienia serca tylko i wyłącznie moja. Szaleństwo walczące z rozsądkiem w nierozwiązywalnym sporze o trwanie chwili jest tylko częścią mego przekleństwa. Klęcząc przed Tobą, w tej i każdej innej chwili całkowicie należącej do Ciebie. Oddając Ci siebie połykam Twój strach, Twoje obawy przed tym co niewypowiedziane. Choć związany, jestem wolny zawsze wtedy, gdy jesteś przy mnie, gdy się patrzysz śmiejesz, łkasz, boisz, kochasz, nienawidzisz, szepczesz lub krzyczysz. Dla mnie, uwięzionego przekleństwem teraźniejszości, jesteś tym wszystkim co może się wydarzyć. Jesteś czasem i wolnością, konglomeratem wszystkich zmysłów, rozumu i szaleństwa. Jesteś pięknem północnego wichru, który eksploduje słońcem gdy na mnie spoglądasz. Chciałbym dotykać Twoich włosów, Być demonem górującym nad Tobą i rozkazującym Ci spełniać wszystkie moje zachcianki, Jako ten dżin nie zaznała byś spokoju i ciszy w tym szaleńczym pędzie, który bym Ci zgotował spijając każdą Twą łzę radości i strachu. Chciałbym czuć Twoje ruchy, nie mogąc patrzeć na ich idealność; Być niewidzialnym strażnikiem Twych snów i marzeń, spoglądać w Twe oczy i odkrywać w nich tajemnicę prapoczątku. Od tej ciemnej plamki, zupełnie czarnej źrenicy, punkt po punkcie przesuwać się przez miliardowe części wiosny i jesieni, o których ślepcy tylko mogą powiedzieć, że są kolorem. Patrząc na zagłębienia Twych dłoni odkrywam w nich miejsca należące tylko do mnie z tego prostego powodu, że to ja je pierwszy zobaczyłem, a wszyscy przede mną tylko dotykali. Chciałbym połknąć Twój oddech, wziąć go w siebie, pochłonąć do ostatniej cząsteczki, przepuścić przez siebie i wypełnić się nim czując Twój strach. Strach przed sobą i przed mną. Stałem przy Twoim łożu i spoglądałem na Ciebie jak bezpiecznie przytulasz swe ucho do morskiej muszli przypominającej Ci wodne dzieciństwo. Błądziłem pożądaniem, najczystszym z możliwych, po Twej twarzy. Byłem przy lekko rozchylonych ustach - wilgotnych i ciepłych. Stałem przy wrotach nosa, gdzie wichry północy drzemią i przypominają Ci bezkresne pola oceanu. Zagłębiłem się w meandry małżowin, by usłyszeć, to czego boję się wypowiedzieć. Stąpałem po czole, gdzie resztki Twego gniewu przeciągały się rozkosznie, w pełni przekonane o swej nieomylności. Przedzierałem się przez brwi w poszukiwaniu alchemii potu i lęku. Odpoczywałem w cieniu rzęs czując niekontrolowane drgania Twego ciała. Wreszcie, gdy spoglądałem tak na Ciebie, zupełnie nagą, leżącą z rozchylonymi ramionami, bezpiecznie przykrytą najszlachetniejszym jedwabiem, popatrzyłem jeszcze raz na Twe oczy, brwi, usta … I znalazłem Tam siebie Dlatego stoję tutaj bez strachu, bowiem już nic nie potrafią mi zabrać, jako że cały należę do Ciebie.

Gość to jest naprawdę piękne...

Gość e-izabeth
piekne:)

Gość Kocham Cię mocniej i mocniej

Gość lea-i
kocham Cię Bardzoo Cała sobą:) I nigdy Cie nie zostawie:) nie zdradze:) Moj Ty slodki wariatunciu:) ❤️ umiesz kochac calym soba:) cmok

Gość miłość jest darem
dzięki niej potrafimy oddać się drugiemu człowiekowi. I właśnie dawanie, nie zaś branie jest czymś wyjątkowym, co cieszy.

Gość lea-i
Moja milosc do Ciebie jest jak kwiat:) najpiekniejszy dar ❤️

Gość miłość jest darem
życia, jest jak woda na pustyni...miłość jest bezgranicznym uczuciem...

Gość lea-i
Milosc to bezgraniczne i bezinteresowne uczucie:))) piekne, bo w nas:)) Nasza Milosc pomaga ogrzewac sloncu Ziemie:) i.. najmniejszy polny kwiatek:) ❤️❤️

Gość Kocham Cię kocham nad życie

Gość moja miłość nigdy nie
przepinę i będę kochać wciąż mocniej i mocniej... ...dotykaj całowaniem i oddechem, tak jak lubisz...

Gość lea-i
Kocham Cię bez końca Bo jesteś ❤️

Gość Kocham Cię nad życie i nie
wiem jak mogę to jeszcze okazać...ja wiem, że wiesz ile dla mnie znaczysz Ty i wszystko , co jest Tobą... Kocham Cię...

Gość możesz po prostu się ze mną
spotkać i powiedzieć mi o tym. będę najszczęśliwszym człowiekiem na świecie :) ❤️

Gość konwalijka*
Kocham Cię nad życie i nie wiem jak mogę to jeszcze okazać...ja wiem, że wiesz ile dla mnie znaczysz Ty i wszystko , co jest Tobą... Kocham Cię... piekne:) to prawda:) ty tez wiesz, ile dla mnie znaczysz, jak bardzo cie kocham:) pieknie okazujesz chocby tym, slowem, wierszem:) ale wiesz, ze ja bardzoo tesknie do Ciebie, do spacerku, wspolnego usmiechu, radosci, a moze i smutku, wspacia, do wspolnych chwil:) cmokkkk:)❤️❤️

Gość konwalijka*
właśnie spotkac ze mna bede najszczesliwsza kobietka:)

Gość do zarzygania jeden krok...
:O

Gość Jesteście kochane dziewczynki
ale tak prawdę mówiąc te słowa kierowane są do kogoś innego...my chodzimy razem na spacer, tulimy się do siebie, wyznajemy sobie miłość patrząc prosto w oczy, znamy smak pieszczot i miłości, a ten topik prowadzimy nadal tylko przez sentyment... Mam nadzieję, że wasze obiekty wzdychań też was pokochają, albo już tak jest ... Powodzenia.

Gość do zarzygania jeden krok...
te słowa, mimo sentymentu winny być mówione realnie i namacalnie :O wszystko inne jest gówniarskim popisem :O

Gość konwalijka*
okey ale narazie nie mam mosliwosci powiedzienia,, zatem mowie co czuje:) to smao powiem realnie, jak tylko sie spotkamy:) popisy? matko nigy bym tak tego nie odebraal wiesz ile slow mowie do niego w myslach? wlasnie takie jak tu pisze i inne, piekniejsze:)

lea-i bardzo ładnie piszesz...widać, że jesteś zakochana...powinnaś powiedzieć co czujesz w cztery oczy swojemu wybrankowi...jeżeli facet Cię kocha, to pokocha jeszcze bardziej...miło, że wpisujesz się tu razem z nami...a może po prostu powinnaś pokazać mu nasz topik...

To pisz nadal konwalijko* ... będzie nam bardzo miło i nie zwracaj uwagi na innych, przecież jeżeli im się to nie podoba, to nie muszą tu zaglądać... ;)

Gość konwalijka*
no walsnie:) on wie;) to jets nieziemskie, ze pisze tu tez:) cmok

Może się mylę, ale czytając wszystkie wpisy widzę tu tylko jednego mężczyznę...chyba niestety jesteś w błędzie...

Gość konwalijka*
nie jestem:) On pisze tu wyznania w stylu kocham i pisze co dalej:)

z ciekawości, możesz wskazać mi jeden z jego postów ?

Gość konwalijka*
13.06] 18:15 albo taki gdzie pisze kocham cie pomimo on pisze krotko:) ale i tresciwie:) poza tym pisze tu wyznania:)

Przykro mi bardzo, ale to ja pisałam do Janusza... Inne wpisy też są nasze...rozumiem Cię naprawdę i tym bardziej jest mi przykro, że rozwiałam Twoje nadzieje... Czasem zwyczajnie nie chce nam się wpisywać czarnego nika i tylko piszemy jak bardzo się kochamy... Jeszcze raz mi przykro...