Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny...

Dla Ciebie..

Polecane posty

Gość ja też niestety
bo czasami miłość nie powinna przyjść a przychodzi...

Gość Miłości smak
To nie tak, Ona zawsze przychodzi kiedy jej nie chcemy. I właśnie to jest w niej piękne.

Gość kocham Cę wariacie

Gość czy ktoś wie czym jest
miłość ?

Gość kocham Cię jak nikt

Gość kocham Cię i pragnę

Gość pragnę coraz mocniej
i przebywanie z Tobą sprawia, że pragnę jeszcze mocniej, aż do bólu

Gość bardzo Cię kocham

Gość a czym jest kłamstwo
?

Gość jesteś zakłamany

Gość kocham Cię ........

Gość kocham Cię ........

Gość kocham Cię ........

Gość kocham Cię ........

Gość kocham Cię ........
miłość jest wszystkim czego ludzie tak naprawdę pragną.

Gość kocham Cię ........
Tam gdzie Boga nie ma już miasto bez miłości stoi tam jak z nieba znak zjawia się niewinna ona ma nadzieji pełen głos wrażliwości pełne dłonie pragnie tyle dać w pustych sercach wzniecić płomień choć krucha jest jak kwiat próbuje zmienić świat Bezimienna zbyt prawdziwa twoja twarz Bezimienna w pustych sercach budzisz strach Bezimienna ile sił potrzeba i ile piękna by obudzić ich Tyle wiary ma a w pustych domach puste twarze życzą bólu jej pragną widzieć ją gdy płacze oni łez nie znają, dawno zapomnieli o nich tutaj miejsca nie ma już na wrażliwości pełne dłonie choć krucha jest jak kwiat wciąż pragnie zmieniać świat Bezimienna zbyt prawdziwa twoja twarz Bezimienna w pustych sercach budzisz strach Bezimienna ile sił potrzeba i ile piękna by obudzić ich

Gość czym byłaby miłość
gdyby nie było Ciebie u mego boku

Słyszę Ciebie jak przybywasz z mrocznej ciemności, Jak okrywasz me serce ciszą samotności. Czekam,aż weźmiesz mnie w Swoje ramiona, Pozwalając krzyczeć jak jestem osamotniona. Kocham, a miłość jest samotnością. Odosobnieniem,naszą bezkresnością. Kto dziś potafi kochać prawdziwie, Tak, by życie jego nie wyglądało fałszywie? Wskażcie mi miłość,która jest uczciwa wobec duszy naszej. Miłość, która potrafi trwać w nas na zawsze.

Ja ciebie kocham! Ja ciebie kocham! Ach te słowa Tak dziwnie w moim sercu brzmią. Miałażby wrócić wiosna nowa? I zbudzić kwiaty, co w nim spią? Miałbym w miłości cud uwierzyć, jak Łazarz z grobu mego wstać? Młodzieńczy, dawny kształt odświeżyć, Z rąk twoich nowe życie brać? Ja ciebie kocham! czyż być może? Czy mnie nie zwodzi złudzeń moc? Ach nie! bo jasną zorzę widzę I pierzchającą widzę noc! I wszystko we mnie inne, świeże, Zwątpienia w sercu stopniał lód, I znowu pragnę - kocham - wierzę - Wierzę w miłości wieczny cud! Ja ciebie kocham! Świat się zmienia, Zakwita szczęściem od tych słów, I tak jak w pierwszych dniach stworzenia Przybiera ślubną szatę znów! A dusza skrzydła znów dostaje, Już jej nie ściga ziemski żal _ I w elizejskie leci gaje, I tonie pośród światła fal!

Gość miłość miłość miłość

Kocham Cię. Jesteś Moją miłością, która rozkwita jak kwiat rózy, której zapach rozchodzi sie po zakamarkach mego ciala...

Gość kochajcie się bo miłość
jest nawiększym darem jaki mamy.

Gość Zawsze zastanawiałam się
czy warto kochać, jak to jest i czy zawsze kończy się to wielkim rozczarowaniem...teraz już wiem jak to jest...wiem, że warto kochać i warto czekać na tę jedną osobę nawet pół życia...warto, bo miłość jest częścią nas...

Gość mam pytanie.....
czy ktoś jeszcze z was poznał dzięki netowi swoją drugą połowę ?

Gość anka4536
zobacz w tytule ,,miłośc internetowa,,pozdrawiam wszystkich

Gość nie wiem gdzie tego
tematu szukać.

Gość anka4536
w kafeteri

Gość to tylko ja..........
Znajdź czas, by być szczęśliwym. Jesteś cudem, który zaistniał, Który żyje, który jest jedyny na tym świecie. Jesteś niepowtarzalny i niezastąpiony. Dlaczego Cię to nie zachwyca? Dlaczego nie cieszysz się samym sobą i wszystkimi innymi wokół? Czyżby dla ciebie było aż tak oczywiste to, że żyjesz, że został Ci czas podarowany? Czas, by śpiewać, tańczyć i być szczęśliwym?

Gość to tylko ja..........
Dzisiaj jest dzień aby być Szczęśliwym Właśnie dziś, nie jest Ci dany żaden inny, Tylko dzisiejszy Dany po to, aby żyć, być zadowolonym i szczęśliwym Wczoraj: już przeminęło. Jutro: dopiero nadejdzie. Dzisiejszy dzień jest jedyny, niepowtarzalny Masz go w swoich rękach. Uczyń ten dzień swoim najlepszym Jeśli go dziś tak nie przeżyjesz Będzie stracony. Nie zasępiaj swojej twarzy Niepokojami i kłopotami jutra Nie obciążaj swego serca wczorajszym dniem Żyj świadomie tym dniem. Dniem dzisiejszym! Jeśli dziś nie potrafisz być szczęśliwy Nie spodziewaj się, ze jutro zdarzy się cud Żeby rzeczywiście żyć, musisz żyć już To właśnie dziś bądź szczęśliwy