Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie

jak rozpoznać grzybicę pochwy?

Polecane posty

Gość pomóżcie

jak rozpoznać grzybicę pochwy? jakie sa jej najczestsze objawy? skad sie bierze?? dzieki za wszystkie odpoweidzi

pelne objawy grzybicy rozpoznasz baardzo szybko..sa dosyc dotkliwe;)

Gość Ziutkomaniaa
częste upławy czasmi bóle podbrzusza świąd pieczenie obrzmiałe wargi sromowe . a najlepszy na to wszystko są tabletki "Polseptol" i " Clotrimazolum" masz bez recepty przynosi ulgę podczas swedzenie i pieczenia pozdro

przede wszystkim czujesz swedzenie albo bol czujesz sie nieswiezo nawet zaraz po prysznicu po prostu czujesz ze cos jest nie tak moga pojawic sie uplawy takie bialawe geste a od czego to sie bieze? wiele rzeczy mozesz ja miec po antybiotykach z nieodpowiedniej bielizny powinno sie nosic bielizne bawelniana szczegolnie w lecie, kiedy bardziej sie pocisz od bardzo obcislych spodni od partnera

Gość Ziutkomaniaa
a grzybica pochwy sie bierze z braku hignieny lub z zazywania niektórych antybiotykóew które niszcza naturalna florę bakteryjna .często to prowadzi do wyjałowienia naturalnego Ph błony sluzowej i nasza :" cipeczka" nie daje sobie rady z atakującymi ja wirusami lub bakteriami seri pisze :D . jestem studentką medycyny ahaa!!! i często sie zdarza ze partner cie zaraza bakteriami grzybicy. leczenie odbywa sie na obu partnerach bo inaczej choroba powraca w kółko .

Gość pomóżcie
no wiec chyba nie mam... aczkolwiek czasami obserwuje takie biale geste... pozostajace na bieliznie... bleeeee

te czasem geste i blle to normalne;) a oprocz wyzej wymienionych nalezy dodac jeszcze tabletki anty...

Gość pomóżcie
dlaczego obrzydliwe????? mam problem wiec pytam i dziekuje za odpowiedzi:)