Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahajka

pigułki - zawsze o te samej porze?

Polecane posty

Gość ahajka

dziewczyny birę swoje pierwsze pigułki anty i mam pytanie czy jeśli np wczoraj wzięłąm pierwszą o godz.23 to czy poślizg np 30 minutowy albo nawet godzinny zaburzy działanie pigułek? jak to jest z regularnością przyjmowania hormonów? co np. gdy zapomnę danego dnia wziąc pigułkę czy wtedy cykl brania jest juz zaburzony i nie chronią przed ciążą?

Gość sssssssssssss
ulotka nie gryzie a wiele ci powie

Gość ahajka
na ulotce nic nie ma te pigułki to yasmin, proszę o odpowiedz

Gość nic sie nie stanie jesli
przyjmiesz pigułke nawet kilka godzin wczesniej lub później,Poslizg nie może bycjednak większy niz 12 godzin.jednak najlepiej brac o tej samej moze lub z góra gdodzinnym poslizgiem;)

Gość malii
Kochane! mam mały problemik?ja jestem niedoświadczona w tej kwesti więc temu zadam takie głupie pytanie otóż kiedy mam wziąć 1 pigułę REGULON ? wiem, że w 1 dniu miesiączki, ale wtedy kiedy zacznę krwawić i zaraz mam wziąć??? i na drugi dzień o tej samej porze tak?? no i na tym listku mam wziąć tą która oznaczona jest "start" bo tam są podane te dni tygodnia i one troszkę tak dziwnie są oznakowane? i dają mi tą niepweność i niejasność w braniu piguł !! proszę pomóżcie mi, doradźcie!! będe WAM bardzo wdzięczna za okazaną pomoc!! pozdro