Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość White 20

kiedy wypada owulacja w cyklach długich mam na mysli taki od 30-37dni nie do 28

Polecane posty

Gość White 20

bez zwzględu na długośc cyklu !! owulacja przypada na 14 dni przez miesiączką

Gość White 20
a ja słyszałąm ze jak sie ma długie cykle to owulacja wypada gdzies mniej wiecej 22 .. 23 dniu cylku... hmm... chyba ze to wszystko to tylko teoria ;/

Gość przeciez ona-24
wyraznie ci napisała że 14 dni przed kolejną miesiączką a nie w 14 dniu cyklu...

Gość same obliczenia nie wystarczą
bo muszą być potwierdzone wyzszą temp. :)

Gość White 20
dziewczyny a czy łatwo jest zajsc w ciąze?? bo ja ma teraz troszeczke strachu ;/ niby po czym chociaz do niczego nie doszło porostu wydzielina przed wytryskiem znalazła si ena moich spodniach dosc cienkie byłu skoro poczułam jak robią mi sie mokre, i to w miejsc mojej dziureczki moj partner lezał na mnie nago .spanikowałam bo zawsze bylismy ostrozni az tu raptem taki szok. następnego dnia pobiegłąm do ginekologa po Tabletki Stedrili 30 2 rano i 2 wieczorem zamiast Postinoru ... czekam na okres..

Gość do White 20
to zależy w którym dniu cylku byłaś...

Gość White 20
no własnie podejrzewam ze miałąm owualcję około 22 23 dni acyklu licze od dnia miesiączki która była 1 czerwca az trwała do 7 . w 22 dniu cyklu czułam ukłucie w podbrzuszu gęty sluz, czułam sie taka spuchnięta wiem ze to była owualcjaa to wszystko z moim chłopakiem było 26 dnia cyklu .... w sumie to zarazz samego rana pobiegłam do lekarza minęło 12 godzin od tego wydarzenia. boję sie bo czekam na okres a mnie nawet nie bola piersi .. wiem ze po tabletkach trzeba czekac .. ale . w sumie . to ni ewiem czy były jakies szanse na to aby ta wydzielina sie dostała do mojej @ kurczee taka stara jesteam a taka głupia. jzu nawet 16 latki sa bardziej doswiadczone ;/

Gość do White 20
wg mnie jest b.małe prawdopodobieństwo że zaszłaś w ciążę ze wzgl na opisaną sytuację ale gdyby wówczas doszło do pełnego współżycia to była spora szansa że stalibyście się rodzicami...to uczucie kłucia o którym piszesz to tzw objaw poboczny może ci pomóc w ustaleniu okresu owulacji jednak nie zastąpi obserwacji wykresu temp :)