asiorek 0 Napisano Lipiec 1, 2005 4 dni temu do tej pory zadnych skutków ubocznych, czy to normalne?któraś z was tak miała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kattarina 0 Napisano Lipiec 1, 2005 uwazaj zaraz na ciebie najadą że sie powtarzasz czy coś.....ja niewiem,,,,,,,,,,,,dzis wziełam postinor 1x w zyciu niewiem co bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiorek 0 Napisano Lipiec 1, 2005 tez wzielam pierwszy raz w zyciu, i strasznie sie boje ze cos jest nie tak jak nie miałam zadnych dolegliwosci, tylko troche boli mie podbrzusze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiorek 0 Napisano Lipiec 1, 2005 *** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona-24 0 Napisano Lipiec 1, 2005 to normalne cieszcie się że nie macie skutków ubicznych-miesiączka przyjdzie na czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kattarina 0 Napisano Lipiec 1, 2005 ja msuze 2 tabletke wziąśc ok 3 w nocy.....eh no cóż mus to mus.....narazie nie ma u mnie dolegliwości.....ogólnie ejstem zmeczona tymi nerwami wiecie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiorek 0 Napisano Lipiec 1, 2005 mam taka wielka nadzieja ze bedzie oki, dzieki za wsparcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Lipiec 1, 2005 na pewno bedzie ok :) niema wyjscia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiorek 0 Napisano Lipiec 1, 2005 ja musialam druga tabletke wziasc przed 12 w nocy wiec tak nieczekalam dlugo jak ty, ale teraz musze czekac az do 9 lipca na miesiaczke , mam nadzieje ze przyjdzie na czas strasznie sie denerwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kattarina 0 Napisano Lipiec 1, 2005 no nie ma sprwy wiem mniej więcej co czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kattarina 0 Napisano Lipiec 1, 2005 a ja msuz eczekac do ok 15stego lipca....sama neiwiem co bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a pewnie ze przyjdzie Napisano Lipiec 1, 2005 Postinor jest ok .Mi tam tylko w ustach wysychalo ,ale moze to papierochy .I byl to jedyny skutek uboczny .Okres o czasie i w pierwszym i drugim przypadku ,nastepny cykl pokrecony nieco ,ale coz bywa .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renatka 0 Napisano Lipiec 4, 2005 tez niemialam zadnych skutkow ubocznych,,teraz czekam na okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ziutkomaniaa Napisano Lipiec 4, 2005 a ja czekam na okres po Stredili 30 jako tabletki awaryjne 2 rano i 2 po 12 godz. zadnych skutków ubocznych . wymiotów mdłosci plamieni anic.. to normalne?? po Postinorze róznie reaguje org. to znacznie mocniejszy lek z hormonami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alba Napisano Lipiec 5, 2005 ja po 4 dniach od zazycia postinoru dostalam okres(ale taki delikatny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość talina.... Napisano Lipiec 5, 2005 postinor wziełam dwa dni po skonczeniu miesiaczki,24h po, druga tabletka po 12 godzinach, mdliło mnie i bolały mnie jajniki przez dobre dwa tygodnie :( po 5 dniach dostałam krwawienia po-postinorowego, trwało to ok 3 dni, i czekałam czekałam na miesiaczke.. umierajac ze strachu :-) miesiaczka przyszła 2 tygodnie po czasie, ale jest, jakas taka skromna ale mam nadzieje ze sie wyreguluje :-) ide po tabletki, bo nie było to ciekawe doswiadczenie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach