Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deb

Pomocy bo zwariuję!!

Polecane posty

Gość Deb

zapomnialam wziac tabletke w sobote (tydzien temu), zorientowalam sie wczoraj. Wszystko przez to,ze mialam wtedy feralny dzien- okradli mnie, klotnia i ogolnie masakra. Stosuje pigulki od 6 miesiecy, nigdy nie zdarzylo mi sie opuscic tabletki.A teraz nie wiem co zrobic -mam 2 tabletki w pudelku a powinna byc jedna, postanowilam wiec ze dzis zazyje dwie i teraz kwestia tego- czy robic 7-dniowa przerwe czy zaczac od jutra zazywac nastepne? Blagam czy ktoras tez miala taki problem?podobniez 35%kobiet zapomina srednio o jednej pigulce. Od soboty nie kochalam sie ze swoim chlopakiem. Z gory dziekuje.Cmok.

Gość na pewno nie zazywaj dwoch
przerwy nie rob i bedzie ok. Dla pewnosci 7 dni stosunek w prezerwatywie

jesli sie nie kochalas z chlopakiem po tym dniu to po co od razu nastepne opakowanie (bez 7 dniowej przerwy), pozatym bierzesz tabletki juz jakis czas wiec organizm sie przyzwyczail do hormonow:)

Teraz to juz ze tak powiem po ptokach, jesli cos mialo sie zdazyc to juz do tego doszło, przerwy nie rób, ale czy jest sens zabezpieczac się dodatkowo teraz? Chyba już nie. Zreszta, jesli nie zrobisz przerwy nie dowiesz się czy wystąpi okres. Ryzyko ciąży niby jest, ale jeśli to było nie w 1 tygodniu to może nie jest tak źle. Idz do lekarza sprawdzić jak sprawa wygląda.