Honorcia 0 Napisano Lipiec 2, 2005 Hej czy może któraś z was może mi napisac czy bierze te pigułki i jak dla niej pasują? ja biore dopiero drugie opakowanie (wczesniej brałam inne) . Czy w nich skład hormonów jest niski?? czy raczej wysoki.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honorcia 0 Napisano Lipiec 2, 2005 30 mcg etynyloestradiolu i 1,5 mg norethindronu - to jest skład tych tabletek. To dużo czy mało hormonów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mało... Napisano Lipiec 2, 2005 mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honorcia 0 Napisano Lipiec 2, 2005 bardzo mało?? ale działaja prawidłowo co? bo przyjmnuję je z dokładnością do 10 minut a nawet jeszcze dokładniej. Podajcie nazwy tabletek które maja dużo hormonów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mało... Napisano Lipiec 2, 2005 wystarczająco aby zatrzymac owulacje! Cilest ma wiecej Ethinylestradiolum 0,035 + Norgestimatum 0,250 tabl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honorcia 0 Napisano Lipiec 2, 2005 mało... dziekuję bardzo:) ciekawiło mnie to. w sumie ciekawi mnie dalej jak inne tabletki mają tzn jaki skład ilościowy hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mało... Napisano Lipiec 2, 2005 mają rózny w zależnosci od pigułki jedne mniej drugie wiecej kazda chroni tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach