Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalia81

20 kilo w 6 tygodni

Polecane posty

Gość konwalia81

Dziewczyny czy to możliwe aby schudnąć 18-20 kg w 6 tygodni. Może któraś z Was dokonała tego cudu. Proszę o rady jak się odchudzałyście.Pozdrawiam.

Gość możliwe jaknajbardziej ale
trzeba mieć silną wole.

Gość 20 kg to moze
zrzucisz ale przez pol roku lub rok, a nie 6 tygodni. :/

Gość cuda się zdarzają
nie życze ci źle ale abyś 10 schudła to będzie dobrze a jeszcze lepiej jak potem nie przytyjesz 15.

Jeśli stracisz tak dużo w tak krótkim czasie, to bardzo szybko z powrotem przytyjesz i to z dodatkowymi kilkoma kilogramami. Dziewczyno, schudnąć jest bardzo łatwo, prawdziwa sztuka, to utrzymać wagę. No, chyba, że wystarczy Ci dwa miesiące szczupłości, a potem kolejna dieta i znów i znów, a za każdym razem będzie trudniej.

Gość a taka jedna sobie
Witam pewny rezultat 3 tygodnie Dieta Cambridge 11 kg...............sachudlam w sumie 30:-) ale w dluzszym czasie niz 3 tygodnie pozwodzenia i pozdrawiam

Gość upupencja
możliwe jak najbardziej ale- a jak ktoś ma siloną wolę to co mu polecasz? proszę ja też chcę tyle schudnąć

Gość flałerrr
Ja schodłam 18 kg w 6 tygodni... Z 75 do 58 kg. Ale to była ostra harówka. Jadłam tylko owoce i warzywa i trochę białka. Np. Śniadanie sałatka owocowa = jabłko, kiwi, pomarańcza; Obiad Fasolka szparagowa Kolacja Jogurt naruralny 0% I ćwiczyłam, ćwiczyłam, ćwiczyłam. Dziennie 2 godziny na rowerze stacjonarnym, godzinny trening z Cindy Crowford, w przerwach skakanka i po 100 brzuszków za raz po przebudzeniu i przed snem. Bardzo długo utrzymywałam wagę. Ponad 2 lata bo później zaszłam w ciażę.

widzisz mi spadło tyle samo w dłuższym czasie o wiele ale głównie przez ćwiczenia i małe ograniczenie słodyczy i rzeczy nie zdrowych .... np. schabowy z frytkami i młoda kapustką zasmażaną ,placki po węgiersku...

Gość gwalcic lodowe
hehe:D