Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinusiaczek87

czy jestem przeczulona na tym punkcie ?

Polecane posty

Gość paulinusiaczek87

ostatnio kochajac sie z moim chlopakiem pekla nam gumka, nie zdarzylo dojsc do wytrysku (lecz wczesniej sie juz kochalismy) a gumki byly z środkiem plemnikobójczym i boje sie ze moglam zajsc w ciaze, nie wiem czy jestem przeczulona na tym punkcie czy rzeczywiscie moglo tak byc ?

Gość paulinusiaczek87
aaa prosze o rade ;(

Gość kicia10216
Myśle że jeśli nie doszło do wytrysku to nie jestes w ciązy, ale pomyśl o innym zabezpieczeniu np. o tabletkach antykoncepcyjnych. Naprawdę jest to bardzo wygodne tylko tyle że trzeba brać je co dziennie o stałej porze. Ja biore tabletki i jestem bardzo zadowolona. :D

Gość paulinusiaczek87
no to bylo przed mojego faceta wyjazdem, wiec nie oplacało mi sie kupowac kolejnego opakowania, tez stosowalam tabletki i bylam z nich zadowolona.:)

Gość kicia10216
Życze ci jak najlepiej będe trzymała kciuki żebyś nie była :) Jak by co to kup test ciążowy to bedziesz wiedziała.

Gość paulinusiaczek87
no wykonalam juz go ale jak sie dowiedzialam troche za wczesnie wiec moglo nie wykryc, dopiero minelo 5 dni.. po nie dziekuje ;)

Gość borowinka
mam podobny problem... :( kochałam się ze swoim chłopakiem, zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, doszło do wytrysku. po nidługim czasie znów się kochaliśmy,pękła nam gumka, ale nie doszło wówczas do wyrysku.byłam spokojna,bo wiedziałam, że skoro nie było wytrysku to nic złego stać się nie może, ale mój chłopak mnie nieco zaniepokoił, bo powiedział, że może zostało trochę spermy na członku po tym wcześniejszym stosunku... martwię się...to było przed weekendem, teraz już nie ma szans na postinor... co z tym testem?? 3mam za ciebie kciuki:):):):):):):):):):):)

Gość paulinusiaczek87
No moj chlopak po wczesniejszym wycierał członka, a po drugie gumki byly ze srodkiem plemnikobujczym, a pleminki chyba nie zyja zbyt dlugo.. zreszta niewiem to nastapilo w srode wiec poczekam jeszcze z tydzien zeby zrobic test. ach, oby zle sie to nie skonczylo ;)