Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beksalala

kto bierze luteine lub ma z nią doświadczenia??!!

Polecane posty

Gość beksalala

chciałabym porozmawiać z kimś kto przyjmował lub przyjmuje luteine 50,wiem że są już takie topiki ale zależy mi na rozmowie:)

ja ją brałam i chyba znów będę więc jak chcesz pogadać to pisz;-)

Gość beksalala
i co??pomoglo??

Gość beksalala
a więc:okres spóżnia mi sie już 6 dzień(normalnie najdłuższy cyklmiał34 dni a dziś jes 40 dzień)trzeciego dnia zrobiłam raniutko test ciążowy i wyszedł negatywnie,ale nadal nie było okresu więc poszłam do gina.zbadała mnie i powiedziała że nie jest pewna ale RACZEJ!!!nie jestem w ciąży,powiedziała że tes zrobilam za wczesnie,czy to mozliwe??!!przeciez na tescie pisze ze mozna zrobic pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki a ja zrobilam 3!!w kazdym badz razie mam brac luteine 5 dni:(czy to wogole pomoze??:(dodam ze kochalam sie ZAWSZE z gumka.

Gość beksalala
dzisiaj bylam u gina(6 dzien spozniajacego sie okresu)a test robilam 3 dnia spozniajaCEGO SIE OKRESU:(

Gość beksalala
zeszły miesiac byl dla mnie bardzo stresujacy ciagle latalam po lekarzach..mialam robione 2 znieczulenia miejscowe,u dentysty i usuwali mi znami,jak myslicie czy to moglo wplynac na moj okres??

Gość beksalala
znamie mi usuwali:)

Gość beksalala
prosze odezwiajcie sie:(

Gość beksalala
odezwijcie sie:)boze jakie ja juz glupoty z nerwów pisze:(

moim zdaniem to ten stres. luteina powinna pomóc. sorki, że nie pisałam, gdzieś się przeniosłam na inną str. luteina wywołuje okres, po prostu wpływa na poziom hormonów, przez co wywołuje miesiączkę. brałam ją kilka miesięcy i zawsze miałam okres. albo po odstawieniu(zazwyczaj) albo ostatnio jeszcze w trakcie brania jej. także bez stresu. i spoko bedzie gut

Gość beksalala
ja mam ja brac tylko 5 dni ,3 razy dziennie

Gość beksalala
bralas tak moze??

ja też tak brałam na początku. żeby tylko wywołać @. potem jak się już leczyłam- przez 10 dni po 2tabletki musze Ci say, że samopoczucie miałam po niej okropne!!! puchnie się strasznie(podobno zatrzymuje się woda) ale po pewnym czasie przechodzi

Gość beksalala
no wlasnie ja mam tylko wywolac:(juz dzisiaj spoznia sie 6 dzien i zastanawiam sie ile jeszcze bede czekac:(

ja raz miałam po 13 dniach @ od odstawienia luteiny i tez już róóżne głupie myśli zaczęły mnie nachodzić. ale spokojnie, samo przyjdzie.

No dokladnie okres powinien wystapić w 10 dni po odstawieniu... Ale z drugiej strony jeśli jestes tfu tfu w ciazy to Luteina jest także na podtrzymanie ciązy... Ale na pewno okres dostaniesz na dniach...

Hmm.. 3 dni to chyba nie tak dużo? Nigdy wczesniej nie mialas wydluzen? Ja, jak jeszcze nie bralam tabletek, to okres miewalam raz na pare miesiecy. 2 razy po około 5 miesiącach brałam luteine,i na jakiś czas się troche normowało. Na szczęście wtedy nie musiałam się bać czemu sie spóźnia :P. A stres, stres robi swoje więc nie martw się, test zapewne wyszedł poprawnie.

Gość beksalala
wczoraj po pierwszym dniu brania luteiny mialam lekkie krwawienie a raczej sluz zabarwiony krwia,dzisiaj wzielam juz jedna tabletke rano i okres jakby sie "rozkreca":)lekarka powiedziala ze jak dostane okres to mam przestac brac luteine;a;e ja sie boje ze jak ja odstawie to okres zniknie:(jak to jest dziewczyny??a czy jest mozliwe ze po wzieciu luteiny i dostania okresu jest sie w ciazy??:(juz wariuje chyba:(

Oj jak po braniu tluteiny dostalas okres to jest wszystko ok ;0 Przestan panikowac i glowka do gory

Jak okres wystapil to znaczy ze nnie jestes w ciazy. Przy braniu luteiny w ciazy okres nie wystapi. Pozdrawiam, nie martw sie juz :)

Gość beksalala
dziekuje wam bardzo:)ale powiedzcie mi jeszcze jedno,czy to ze bralam teraz ta luteine 2 dni(prawie,dzisiaj wzielam tylko rano bo lekarka powiedziala zeby juz nie brac dalej)wplynie na moje pozniejsze cykle??tzn.czy je rozreguluje.Zawsze mialam regularnie ewentualanie 2 dni w jedna lub druga strone tylko ten teraz tak sie spoznial:)i zastanawiam sie wlasnie czy te dwa dni brania luteiny cos zmieni??