Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka 1542

pomóżcie bo nie wiem co se zrobie

Polecane posty

Gość malinka 1542

właśnie założyłam się z moją głupią młodszą siostrą . ona mówi że w ciążę można zajść nawet jeśli tylko troche spermy (tyle ile przez przypadek można przenieść na palcu) dostanie się do wnętrz kobiety, ba nawet nie do wnętrza tylko do ujśćia pochwy ( tego najpłytrzego który my same możemy dotknąć--- ta taka \"obręcz) ja oczywiście twierdzę że jak już to chłopak musiał by mieć palce porządnie wysmarowane spermą i głęboko bardzo głęboko je wsadzać , ale czy i to wystarczy? bo do zapłodnienia potrzebne jest ciśnienie (takie jak przy wyrysku) przyznajcie mi kobitki rację bo mnie ta gówniara wkurza

Gość TWOJA SIOSTRA MA RACJE
tylko po co klamiesz ze to znia ten zakład?sama nie wiesz to pytasz. nie wstydz sie tego kto pyta nie bladzi.

Gość meheret
można

Gość AMG
Niestety w ciąże jak najbardziej można zajść ( siostra ma rację), ale zdarza się to niezmiernie rzadko, także nie ma się czym na zapas przejmować. :-)

Gość noNameTakaJedn
no oczywiscie ze mozna, ale to trzeba miec naprawde pecha, ale odrazu nie widzmy w sobie ciazky, ile jestt kobiet ktore by chcialy zajsc a nie mogą. wiele takich postów

niby można ale siostra nie ma do konca racji. odpowiednia ilość spermy musiałaby być wprowadzona głeboko do pochwy....

Gość plamka88
Pomozcie Prosze!czy moge byc w ciazy gdy sie kochalam w dni nieplodne tuz przed miesiaczka?I czy jak sperma byla tylko na wierzchu>moglo dojsc do zaplodnienia?Spoznia mi sie juz 3dzien,odpiszcie mi,załamana:(