Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IWKA26

lipcoweczki z trojmiasta

Polecane posty

Jeżeli macie ochotę mogę polecić z czystym sumieniem moją lekarkę. Przyjmuje na Świetojańskiej (tam ma też USG) i na Piłsudskiego. Jeżeli ktoś ma ochotę moge podać szczególy.

czy chodzi o pilarską? ja słyszałam też dobre opinie o chmielewskim i skweresie. wiesz coś może o nich?

Gość Ninka35
Ja chodziłam do Clinica Medica do dr Golonko. Bardzo sympatyczny i jest usg na miejscu.

Dokładnie dr Pilarska :D. A Chmielewski tez podobno dobry. Wydaje mi sie ze przyjmuje w Spółdzielni w Gdyni. JKest jeszcze jeden lekarz stamtad, rewelacyjny, ale teraz nie pamietam nazwiska. Postaram sie dzisiaj napisac. No i pracuje tez w szpitalu w Redłowie, co nie jest potem bez znaczenia ;).

no właśnie lekarz do którego chodzę (niestety nie pracuje w szpitalu)podczas wizyty zaproponował bym zastanowiła sie nad zmianą na takiego lekarza który pracuje w szpitalu w którym bede rodzić. jestem zaskoczona, bo ten \"mój\" jest naprawde super facet. czy to aż takie istotne? poza tym nie wiem jeszcze gdzie będę chciała rodzić.

Gość Ninka35
Wszystko właściwie zależy od Twojego nastawienia. Chodziłam do mojego ginekologa przez całą ciążę (przed i po też), a rodziłam w szpitalu u innego. Nie potrzebowałam opieki większej niż ta, którą oferują państwowe szpitale. Są jednak kobiety, dla których samopoczucie jest bardzo istotne i wolą rodzić ze znanym juz sobie lekarzem lub wybraną wcześniej (znaną i umówioną) położną. :)

no to mnie pocieszyłaś. tym bardziej, że lekarz mi powiedział, że żaden lekarz nie może mi zagwaranotować że będzie przy porodzie

Ja też chodziłam do lekarza, który nie pracował w szpitalu, w którym rodziłam. Pomimo tego na opiekę podczas porodu nie mogę absolutnie narzekać. Przecież mó lekarza i tak nie siedziałby ze mną cały czas... i zresztą bardzo dobrze ;)

Przypomniało mi się! Ten drugi lekarz nazywa się Szczepaniak. Przesympatyczny starszy pan. Widziałam jak opiekował się swoimi pacjentaki, kiedy leżały w szpitalu, czy to podczas porodu czy jeszcze na patologii. Zresztą po rozmowie z tymi kobietami mogę go polecić z czystym sumieniem. Jak byłabym znowu w ciąży pewnie chodziłabym do niego. Przyjmuje w Spółdzielni w Gdyni na Obrońców Wybrzeża. A my dzisiaj kończmy 5 miesięcy!!!!!!!!!! :D

Gość IWKA26
czesc dziewczyny!!!!!jak minela nocka ?ja cos nie moge spac moze dlatego ze niunia tez w nocy kopie:):) jade dzis z moim miskiem jeszcze na zakupki dla malego:):)jeny jak ja to lubie:):)tyle fajnych rzeczy:)tylko ta pogoda mnie meczy:(mogloby popadac pozdrawiam

witaj. ja nie wiem co ze sobą zeobić. czuję się niestety niezadobrze. fajnie że możemy sobie popisać tu:)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin