Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czy zalozenie cewnika boli? bo zaklada sie go przy cesarce,a mnie najprawdopodobniej czeka cięcie.

zakłada się go nie tylko przy cesarce, ja też miałam a rodziłam naturalnie. Nie boli, choć przyjemne nie jest...

JA MIAŁAM CESARKE NIE WIEM KIEDY MI GO ZAŁOŻYLI 9BYŁAM JUZ TAK NAFASZEROWANA ŚRODKAMI KTÓRE DOSTAŁAM PRZED ZZO), A PRZY WYJECIU POŁOŻNE MÓWIŁY ZE TO NIEPRZYJEMNE I WOGOLE, ALE JA NIC NIE CZUŁAM. POZDRAWIAM

dziekuje za odpowiedzi, uspokoilyscie mnie troche,bo bardziej przerazal mnie ten cewnik niz to ciecie :)

Gość Anulka222
Dopiero teraz uświadomiłam sobie, że przy cesarce jest zakładany cewnik. Nigdy nie rodziłam, a za kilka miesięcy czeka mnie właśnie cc, proszę o jak najwięcej informacji na ten temat - tzn. czy cewnik zakłada się zawsze? kiedy się to robi? w jaki sposób? jak długo jest on konieczny itd...

Gość Anulka222
Czyżby nikt nie miał cewnika???

Gość Ninka35
Miałam cewnik, ale rodziłam naturalnie. Prawie nie czułam jak go zakładali. Zakładali dwa razy (poród trwał dość długo) i tylko na chwilkę. :o

Ja miałam zakładany cewnik przed cesarką i to naprawde nie boli.Jest to troche nie miłe uczucie ale bólu nie czułam, miałam go założonego przez ok dobę a nawet nie czułam że go mam.