Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fiolka -

Koszt wizyty u prywatnego ginekologa.

Polecane posty

Bardzo mnie ciekawi ile kosztuje wizyta u prywatnego ginekologa, bo zamierzam sie udac do prywatnego, bo w państwowej klinice lekarka nie chciała mi zapisać tabletek antykoncpecyjnych, powiedziała, ze jestem za młoda (mam skończone 16 lat) i ze w tym wieku powinnam zajac sie czyms innym niz łykanie tabletek. Napiszcie mi czy prywatny ginekolog zapisze mi tabletki i czy to prawda, ze jestem za młoda????? Odpowiedzcie! Z góry dziękuje za pomoc.

Gość MissXX
zapisze Ci, ale jestes niepełnoletnia, więc powinnas wybrać sie tam z mamą. a koszt wizyty? różnie, od 50 zerta w górę, w zależności od miasta i renomy gabinetu.

dzieki, ale co to ma do znaczenia,ze jestem niepełnoletnia??? Lekarz może mieć jakieś zastżeżenia do mojego wieku???

Bo u państwowego ginekologa nie chciała mi lekarka przepisać tabletek ze względu na mój wiek, a ja znam wiele dziewczyn, które biorą tabletki, a są jeszczse młodsze.

Gość MissXX
chodzi o antykoncepcję, jakbys była pełnoletnia nie byłoby problemu. a zastrzeżenia do Twojego wieku owszem, może mieć, ponieważ masz dopiero 16 lat i Twój cykl nie jest jeszcze w pełni uregulowany. Twój organizm w dalszym ciągu jesczze się rozwija (wolno wprawdzie, ale jednak)

Gość joanna bl
ja płace 90 zl. Mieszkam w Łodzi

Gość MissXX
a to, że znasz wiele więcej młodszych(!!) dziewczyn, które biora tabletki, to wcale nie znaczy, że jest to dla nich zdrowe. to znaczy tylko tyle, że dla lekarzy liczy się przede wszyskim kasa a nie pacjent.

ok, rozumiem, jeszcze sie nad tym zastanowie, może należy poczekać! Ale do prywatnego ginekologa musze iść, żeby się przebadać dobrze. dzięki za rade.

no u nas sie płaci 40 a nastolatki 20 albo za darmo... ale niewielu jest takich wyrozumiałych lekarzy...mało tego dostaje sie pierwsze opakowanie gratis.. i wcale nie musisz isc z matka

Gość katarzyna-22
ja miałam 17 lat i lekarz przepisywał mi tabletki anty nie ma problemu

Gość 100 zeta w Warszawie

wizyta w Warszawie - 60zł tylko dobry ginekolog będzie wiedział czy są jakieś przeciwwskazania do brania pigułek. Najpierw musisz mieć zrobione badania.

Ja płacę 50zł za wizytę i 10 zł za cytologię raz w roku:)

Gość ok 60 zł
Wybrać się i porozmawiac warto, ale czy gin zapisze Ci tabletki? nie wiem. Wiem tylko jedno, łatwiej jest zepsuć gospodarke hormonalną niż ją potem naprawić. Oczywiście każdy przypadek jest inny. Pozdrawiam i mam nadzieje że bedziesz zadowolona ze swojej decyzji jakakolwiek by nie była.