Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lillka

Prosz eprzeczytjacie to i odpowiedzcie!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Lillka

CZy niska waga(46kg na 171cm) mam 16lat moz emiec wplyw na zahamowanie owulacji nieregularne miesiaczki i inne problemy hormonalne?Pliss piszcie:)

Gość Jak najbardziej może

Gość Lillka
heh nie jestem niedozywiona....Po prostu jem nieregularne posilki a najbardziej slodycze fast foody itd....... Zreszta nie mam apetytu na jedzenie

no to jestes niedożywiona kochanie, skoro jesz takie rzeczy

Gość lillka
moze i jestem,choc wyniki morfologii mam swietne,tylko zelazo80:|

a masz tego typu problemy? bo rozumiem że masz skoro pytasz... a taka waga przy Twoim wzroście... no chyba za niska, to nawet spora niedowaga, więc może być przyczyną równie dobrze mogą być też inne przyczyny jeśli się gwałtownie nie głodziłaś i morfologie masz w normie

Gość lillka
tak mam chyba takie problemy. Przewaznie mialam okres co21dni, az raz dostalam po48dniach... Moze mi sie przesunal bo bylam w spodziewanych dniach n aforsujacym wyjezdzie w tatry. Teraz gdy jestem w 18dniu cyklu od4dni wyplywa mi taki bilawy sluz,wczesniej byl przezroczysty i draznia mnie od tygodnia piersi(moze mi rozna:Pbo mammale):P i bola jajniki najbardziej jak chodze...

no to chyba teraz masz normalne cykliczne zmiany i być może są to symptomu zbliżającego sie okresu, a taki wyjazd w góry może sporo w gospodarce hormonalnej namieszać najlepiej udac sie do lekarza i wszystko wyjaśnić :)