Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Madzia, jak to czytasz

Polecane posty

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Daj jej tak jeszcze tydzień, aż uzna, że już może przestać udawać urlop i zacznie wychylać nosek 🙂 Szczególnie, że jej koleżanka podobna hejterka zaliczyła blamaż obecności od razu po pożegnaniu, więc Madzia i tak dała radę 😎

Poza tym - po co ona miałaby się do ciebie odzywać na maila, skoro nie pisze na forum? Chyba nie sądziłaś, że Madzia jest zdolna do szczerej sympatii bezinteresownej i że cię lubi? Madzia potrzebuje sojuszników i współhejterów na forum, jak nie pisze tutaj, jesteś zbędna 🙂 Możesz ewentualnie spróbować ją znęcić na jakieś szczegóły prywatne ze swojego życia, coś, co można puścić potem w dalszy obieg, taką zanętę zawsze lubiła 😎

Po prostu użytecznych ...ow szuka.

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Daj jej tak jeszcze tydzień, aż uzna, że już może przestać udawać urlop i zacznie wychylać nosek 🙂 Szczególnie, że jej koleżanka podobna hejterka zaliczyła blamaż obecności od razu po pożegnaniu, więc Madzia i tak dała radę 😎

Poza tym - po co ona miałaby się do ciebie odzywać na maila, skoro nie pisze na forum? Chyba nie sądziłaś, że Madzia jest zdolna do szczerej sympatii bezinteresownej i że cię lubi? Madzia potrzebuje sojuszników i współhejterów na forum, jak nie pisze tutaj, jesteś zbędna 🙂 Możesz ewentualnie spróbować ją znęcić na jakieś szczegóły prywatne ze swojego życia, coś, co można puścić potem w dalszy obieg, taką zanętę zawsze lubiła 😎

Nie znasz charakteru naszej znajomości więc nie wysuwaj zbyt daleko idących wniosków. Owszem, przyjaciółkami nie jesteśmy ale się lubimy i potrafimy rozmawiać nie tylko o sprawach forumowych. A mój niepokój może być uzasadniony. 

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Nie znasz charakteru naszej znajomości więc nie wysuwaj zbyt daleko idących wniosków. Owszem, przyjaciółkami nie jesteśmy ale się lubimy i potrafimy rozmawiać nie tylko o sprawach forumowych. A mój niepokój może być uzasadniony. 

Tak, tak, w ogóle nie znam Madzi i jej stylu na mailu 😉 

2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Po prostu użytecznych ...ow szuka.

Madzia robi dramę zniknięcia i patrzy z krzaków, co się dzieje 😉 

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Madzia robi dramę zniknięcia i patrzy z krzaków, co się dzieje 😉 

Może zaraz sie wychyli niczym jej psiapsi in crime 😛

już mocno odlatywała może zasięgnęła porady specjalisty już, odpoczynek tez dobrze jej zrobi.

Wszystko to co robicie to zwykle obgadywanie i podrzeganie do tak zwanego, modnego słowa „hejtu”. 

Edytowano przez Minnie Moskowitz

26 minut temu, Malowany napisał:

Wirtualny związek mi się rozleciał. Nie mogę się pozbierać..

Który to już z kolei?😌

A może z ambony zeskoczyła. W każdym bonc razie chyba nie podejrzewacie dziny o empatie i ludzkie uczucia względem Magdaleny. Ot dwie zmije jadowite potrzebują się wzajemnie do plucia jadem a na koniec i tak se dùpy odgryzom

To, że ciebie nikt tu nie lubi (i ze zgryzoty odwdzięczasz się tym samym) nie oznacza, że wszyscy są obrani z ludzkich uczuć…ja je posiadam. 

To, że ciebie nikt tu nie lubi (i ze zgryzoty odwdzięczasz się tym samym) nie oznacza, że wszyscy są obrani z ludzkich uczuć…ja je posiadam. 

W ostatniej warstwie swojej cebuli chyba do której dostęp ma jedynie madzia gdyż wiesz ze jest powierzchowna i tam nie zajrzy nigdy w życiu. Dlatego tak jom lubisz i poważasz. To chyba oczywiste. Ja cie opalam nad palnikiem ze skóro i dlatego jesteś jaka jesteś boży pomiocie.

Zawsze myślałam, że Priscilla to konto Homosuperiora, na którym udaje kobietę. Wciąż nie mogę się zdecydować.

W ostatniej warstwie swojej cebuli chyba do której dostęp ma jedynie madzia gdyż wiesz ze jest powierzchowna i tam nie zajrzy nigdy w życiu. Dlatego tak jom lubisz i poważasz. To chyba oczywiste. Ja cie opalam nad palnikiem ze skóro i dlatego jesteś jaka jesteś boży pomiocie.

To sobie opalaj, zjedz i podziękuj za smaczny posiłek analfabetko. Możesz sobie darować te swoje „hedonizmy” i wypad, z zawszonym gadem rozmawiać nie mam zamiaru. 

33 minuty temu, Malowany napisał:

Wirtualny związek mi się rozleciał. Nie mogę się pozbierać..

I'm walkin' in the rain
Tears are fallin' and I feel the pain

To sobie opalaj, zjedz i podziękuj za smaczny posiłek analfabetko. Możesz sobie darować te swoje „hedonizmy” i wypad, z zawszonym gadem rozmawiać nie mam zamiaru. 

To dla trzody kiszonka a nie dla mnie. Będziesz rozmawiac bo ja ci nakazuje. Nic tu od ciebie nie zależy gadzino

11 minut temu, draże korsarze napisał:

Może zaraz sie wychyli niczym jej psiapsi in crime 😛

już mocno odlatywała może zasięgnęła porady specjalisty już, odpoczynek tez dobrze jej zrobi.

Niektóre jej posty ostatnie wskazywały, że widzi problem, pisała coś o uzależnieniu i chyba jej samej nie podobała się jej własna forma występów na forum i feedbacki, jakie z tego zbierała, ale było to silniejsze od niej. Jeśli naśladownictwo kuwety, ma jej przynieść coś dobrego, to niech jej się wiedzie w tej abstynencji. 

1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

To dla trzody kiszonka a nie dla mnie. Będziesz rozmawiac bo ja ci nakazuje. Nic tu od ciebie nie zależy gadzino

Zalezy więcej niż ci się wydaje. Jesteś poopaprana bo jesteś odrzucona przez społeczeństwo i nie tylko. Pora zdjąć maskę. 

Zalezy więcej niż ci się wydaje. Jesteś ...a bo jesteś odrzucona przez społeczeństwo i nie tylko. Pora zdjąć maskę. 

Pozwalam ci tak myśleć a to różnica tapirze. 

8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

To, że ciebie nikt tu nie lubi

Kolejna mówi za innych? Ja lubię Boni na przykład. 

A ciebie kto tu lubi? Może wymień, skoro uderzasz w takie tony. Poza tym ktokolwiek tu jest dla sympatii innych? Wątpię 😉 

Kolejna mówi za innych? Ja lubię Boni na przykład. 

A ciebie kto tu lubi? Może wymień, skoro uderzasz w takie tony. Poza tym ktokolwiek tu jest dla sympatii innych? Wątpię 😉 

Ty lubisz wszystkich, którzy aktualnie tobie przyklaskują. Tym się różnimy, że ja - kiedy trzeba - nie owijam w bawełnę. Wszystko lepsze od fałszu i pozorów. 

Ty lubisz wszystkich, którzy aktualnie tobie przyklaskują. Tym się różnimy, że ja - kiedy trzeba - nie owijam w bawełnę. Wszystko lepsze od fałszu i pozorów. 

Czyżby? Fałsz i pozory to coś co lubią potwory. Takie jak ty. Ale każda twoja niesubordynacja będzie mieć tragiczne skutki do 5 pokolenia twoich pomiotów.

Zazwyczaj lubimy osoby o podobnych poglądach. Nie wymiguj się, skoro zaczęłaś. Kto ciebie tu lubi (skoro autorytarnie wypowiadasz się za innych)? 

4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

I'm walkin' in the rain
Tears are fallin' and I feel the pain

I'm walking in the rain and feel happy.

Zazwyczaj lubimy osoby o podobnych poglądach. Nie wymiguj się, skoro zaczęłaś. Kto ciebie tu lubi (skoro autorytarnie wypowiadasz się za innych)? 

A co mnie to obchodzi? 

A co mnie to obchodzi? 

Kierowałaś to jako zarzut w stosunku do Boni. A walnęłaś w ścianę 😎

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się