Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faber castell girl

Jakie DOKUMENTY do GINEKOLOGA Z PRZYCHODNI?

Polecane posty

Gość faber castell girl

Na jakiej zasadzie sie idzie do bezplatnego ginekologa w przychodni? Jakie mam miec z soba dokumenty? Czy moge do kazdej przychodni? Czy tylko do tej ktora jest mi przypisana? Co musze wiedziec przed taka wizyta??

Gość w kwestii formalnej
Teraz nie me juz rejonizacji, czyli nie jestes przypisana do przychodni. Mozesz isc do jakiegokolwiek ginekologa, ktory ma podpisana umowe z NFZ. Z dokumentow: dowod osobisty, legitymacja ubezpieczeniowa. A jakie masz pytania co do wizyty?? Zapytaj, to na pewno ktos Ci tu odpowie.

Gość mrowkaZZZ
musisz mieć ze sobą swoja książeczkę zdrowia no albo jak jesteś ze śląska to dyskietke poprostu żeby pielegniarka mogła ci założyć kartoteke...idziesz do której chcesz przychodni nie koniecznie do tej w swoim regionie...no i wiadomo że w niektórych przychodniach przyjmą cie odrazu a w niektórych będziesz musiała się zapisać na konkretna date na wizyte...co chciałabyś więcej wiedzieć/??????

Gość a jak nie pracujesz jeszcze
to legitymacja studencka.

Gość faber castell girl
Czyli moge isc gdzie chce. Musze miec: - ksiazeczke zdrowia..ubezpieczeniowa? -dowód lub ksiażeczkę studencka ( studiuje) Czy w karcie jest zapisywana moja wizyta, czy poprostu ejstem tam, odbede wizyte i tyle po mnie? Co jeszcze muszę wiedzieć?

Gość mrowkaZZZ
oni ci zakładają kartoteke i lekarz pisze w niej każdą wizytę twoją, twoje dolegliwości i tabletki które ci przepisuje tak żeby wiedział na przyszłość co ci przepisywał i co ci dolegało w razie potrzeby...musisz wiedzieć kiedy miałaś ostatni okres i ogólnie musisz wiedzieć po co tam idziesz...pozdrawiam