Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki anty od 6 lat

ja....

Polecane posty

hej stosuje tabletki anty od 6 lat od jakis 2 biore 2 opakowania i dopiero robie przerwe uchronilo mnie to od anemii pojawilo sie juz u mnie takie cos ze sama mysl o polknieciu tych tabletek powoduje odruch wymiotny :/ za jakies 2 lata chcialabym miec dziecko a co do tabletek to czasami i zapomnialam wziasc jedna czy dwie pod rzad a i tak nie zaszlam w ciaze a wy jak macie?

Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jaka \"sieczkę\" robisz z własnego organizmu!!!Idz po rozum do głowy dziewczynko. Na anemię jest wiele sposobów. Sposób w jai przyjmujesz pigułki odbije sie na Tobie wcześniej czy pózniej. Matko Jedyna. Ile Ty masz lat?

24 lata z tego co slysze i czytam sporo osob bierze tak jak ja co do anemii to jedynym jej powodem jest zbyt obfite krwawienie w sumie ginekolog sam nie byl zachwycony ale jak powiedzialam ze chociaz odkad biore po 2 opakowania to mam w normie poziom krwi to nic nie powiedzial po prostu meczy mnie zle samopoczucie od niedawna:/ moj facet nie chce zebym odlozyla tabletek a ja sama nie chce zeby potem bylo ze na dziecko go zlapalam wiec jeszcze z 1,5 roku sie pomecze

Gość taka jedna ona 25
wiesz co twój facet to jednym słowem pajac .Jak on moze pozwalać brac Ci tabletki skoro tak sie zle po nich czujesz ? widac jak bardzo o Ciebie dba ............