Fiolcia 0 Napisano Lipiec 6, 2005 Jakie jest wsze zdanie na temat seksu w trakcie okresu? Jak radzic sobie z krwią??? Słyszeliście coś o kochaniu sie, kiedy kobieta ma włożony tampon??? Czekam na wasze opinie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mokatka Napisano Lipiec 6, 2005 po co dajesz tu ten sam topic co na erotycznym>? juz ci napisali ludzie co mysla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alba Napisano Lipiec 6, 2005 ja sie kocham z moim facetem w ostatnich dniach okresu jak krwi jest juz malo i raczej sie posciel nie brudzi ale dla bezpieczenstwa mozna polozyc sobie recznik.o sexie z tamponem nic nie wiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z gąbką Napisano Lipiec 6, 2005 ja uprawiałem sex z dziewczyną w czasie okresu , byl to tylko przygoda .ale ona mówiła ze ma okres ale żebym sie nie martwił o krew bo ma tam gąbke [ ??? ], nie znam sie na tym czy mówiła serio czy sie tylko zgrywała . wiecie coś o tym , o gąbce w pochwie w czasei okresu aby można było uprawiać sex / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość louzak Napisano Lipiec 6, 2005 Ty jestes az tak glupi czy tylk udajesz? Nie masz podstawowych informacji na temat kobiecej anatomii a juz sie ....Co ty miales z bilogii? 2?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach