Spaghetti... 554 Napisano 1 godzinę temu Posty na różowo mi wypjerdziela Gretta. Możemy kiedyś pogadać, ale priv mam aktualnie zablokowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Posty na różowo mi wypjerdziela Gretta. Możemy kiedyś pogadać, ale priv mam aktualnie zablokowane Mi też a potem sie poprawia i już widać normalnie post, taki dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 554 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Margherite napisał: Mi też a potem sie poprawia i już widać normalnie post, taki dzień. Spoko to nic nie znaczy, obejrzyj film i pomyśl o mężu, bo On myśli o Tobie tak ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Spoko to nic nie znaczy, obejrzyj film i pomyśl o mężu, bo On myśli o Tobie tak ... Piękne. Obyś miał rację. Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 554 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Piękne. Obyś miał rację. Dobranoc Owszem. Tak mam racje. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach