Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szania

Planowanie ciąży a stosowanie leków.

Polecane posty

Gość szania

Mam prośbę i proszę o pomoc.Jestem zdenerwowana i niepokoję się, bo cały czas staram się o zajście w ciążę. jestem właśnie po owulacji i na dodatek mam proble z oddawaniem moczu i muszę zażywać furagin.Tak na prawdę to nie wiem czy jestem w ciąży, czy nie bo to jeszcze za wcześnie, tym bardziej mój niepokój jest większy, bo niechciala bym się w jakikolweik sposób przyczynić do złego.Proszę o odpowiedź czy mój niepokój jest słuszny i jak postąpić w takiej sytuacji? Z góry dziękuję za pomoc.

Gość i.....
jesli podejżewasz ciąże odstaw furagin-dla pewności swoją drogą powinnas isc do lekarza to da cos na pecherz polecam UROSEPT - ziołowy lek na pecherz

Gość a moze juz jesteś
U mnie silne zapalenie pęcherza było chyba pierwszym objawem ciąży:)Odstaw furagin .

Absolutnie nie przerwaj leczenia bez konsultacji z lekarzem. Ja próbując środkami dostępnymi bez recepty wyleczyć się z zapalenia pęcherza nabawiłam się zapalenia omiedniczkowego nerek. W te pędy do lekarza! :)

Gość moja koleżanaka
tez tak miala. po owulacji ból pecherza (bardzo silny) i myslala ze to moze byc zapalenie albo ze przeziebila ale niedlugo potem na tescie wyszly 2 krechy.odstaw wiec lepiej ten furagin i idź do lekarza jak najszybciej!

Gość szania
a skąd wiedziałaś, że to właśnie był objaw ciąży?Chyba dopiero w późniejszym czasie to stwierdziałś?

Gość szania
po za tym mój problem wynika stąd też że konsultowałam się z lekarzem-ginekologiem i powiedział mi, że lepiej wybrać mniejsze zło tzn.brać furagin niż nabawić się odmiedniczkowego zapalenia nerek, ale ja i tak mam wątpliwosci i się boję.Z drugiej strony jak przestanę brać lek to czy dolegliwość nie powróci?