Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolka -

NIE SPÓŚCIŁ SIE WE MNIE, A JEDNAK SIE BOJĘ! HELP....

Polecane posty

Mam proble. Ostatnio współżyliśmy bez niczego. Był to seks przerywany. On nie skończył we mnie, tylko dojechałam go rączką. Po wszystkim zobaczyłam plamę na łóżku i szok. Przeciez, jak go dojeżdżałam nie mogło kapnąć!!!! O mnie paluszkiem dojechał i wszedł jeszcze na chwilę. myślimy, ze jak robil mi palcówkę, mogła kropelka kapnąć, a potem jeszcze wszedl na sekundę. Czy mogę zajść w ciążę, jak nie spóścił sie do końca, tylko kropelka spermy była na penisie. Teraz 1 powinnam dostać okres, jest juz 6 a ja dalej nic nie mam. POMOCY!!!!!!!!!

Gość i.....
zawsze jest szansa! takie metody nie uchronia przed ciaza!

a zrob sobie test dziewczyno sma sie uspokoisz i nam nie bedziesz glowy zawrcac. zastano sie kto ci tu odpowie, bedzie co ma byc trzeba bylo sie wczesniej zastanowic co sie robi

Gość oleńka_20
a może to na pościeli to nie była sperma, tylko twoja wydzielina?? ja np po sexie jestem strsanzie mokra i całe łóżko jest wręcz mokre od mojej wydzieliny...

Gość nawetnawet
nawet jak zrobilas mu reką a potem jeszcze Ci go wsadził to na czlonku byla masa sprawnych plemnikow wczesniej tak samo w plynie przedejakulacyjnym są juz miliony gotowych i silnych plemnikow, a tych kropel podczas ruchow frykcyjnych moglo byc sporo oj no to masz klopot

Gość gratulacje bedziesz
mama popracuj nad ortografia a nie nad "dojezdzaniem raczka"

Gość nawet jak nie dochodzi
w tobie to w jego wydzielinie też są plemniki może weź sie za nauke jak nie wiesz co do czego

Gość aniula 2233
No ja mniej więcej własnie w taki sposób zaszłam w ciąże, nawet nie było stosunku tylko leżenie nago w dni płodne i jedynie ocieranie się o siebie.

Gość ankaaa_wawa
aniula 2233!!!!!!!!!!!!!! jak to ocieranie sie o siebie?? chyba musiał ci palcem przenieśc sperme i palca wsadzić do pochwy?

Gość mandaryczka
no to ja jestem prawie na 98% pewna że będziesz mamą ... wiesz zawsze masz jeszcze 72h żeby wezwać pomena