Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little-angel

Czy tabletki dzialają?

Polecane posty

Gość little-angel

Czy jeśli lekarz nie zrobil mi badań krwi tylko na podstawie badania ginekologicznego i wywiadu przepisal mi tabletki [Novynette] to czy one mogą nie dzialać? Biorę tabletki od 2,5 miesiaca, obecnie jestem w połowie druiego opakowania. Nie występują u mnie żadne objawy uboczne, tabletki biorę regularnie. Krwawienie wystąpilo podczas 7 dniowej przerwy... Jednak nie wiem czy moze być taka możliwość, że one po prostu nie zadziałają. Odpowiedzcie...

Nie ma takiej mozliwości;))Jeśli oczywiście przyjmujesz tabletki regularnie...o stałych godzinach... tabletki nie działają również gdy zażywasz równocześnie niektóre leki...np.antybiotyki...Przeczytaj na ulotce jakie to leki;) Pozdrawiam

Gość little-angel
dziękuję ;* bo aż spanikowalam

Gość mrowkaZZZ
nie ma takiej możliwości...tabletki działają już od pierwszego dnia ich stosowania...każde tabletki mają działanie antykoncepcyjne jeśli używa się ich regularnie...jedynymi negatywami to są właśnie skutki uboczne fizyczne czyli bóle głowy brzucha itp...jeśli takich skutków nie masz to możesz być prewna że jesteś zabezpieczona prawidłowo...pozdrawiam:)))