Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca wciąż

ALBOTHYL A PŁYWANIE WJEZIORZE - pilne !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pytająca wciąż

Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć czy mogę pływać w jeziorze jeśli rozpoczełam kuracje albothylem. lek przepisany przez gina na nadżerkę, czy jeśli będe pływała w jeziorze to nie zaszkodzi to w jakiś sposób kuracji???

Gość tralalala --
na pewno nie. albothyl \"zaklei\" Ci tak pochwę, że woda w ogóle się tam nie dostanie. starsznme świńswto to jest ten albothyl:0

Gość pytająca wciąż
czyli woda sie nie dostanie do wewnątrz? żeby jakies zakażenie się nie zrobiło czy coś....hmmm a czemu w takim razie seks jest zabroniony w trakcie stosowania albothylu? czyli moge się kąpać? jak na razie nie czuję się "zaklejona" raczej rano coś mi wypływało, chyba ta globulka.

Gość pytająca wciąż
może jeszcze ktoś odpowie, kto stosował ten lek???

Gość magunka
to cos co wyplywalao to na pewno globulka tez kiedys stosowalam nawet 2 razy wlasnie na nadzerke ale moja akruat uparta byla...z wlasnego doswiadzcenia powiem ci ze nieryzykowalabym kapieli w jeziorze gdyz stosujesz abothyl w celu wyleczenia nadzerki ( a to tez stan zapalny) globulki zabijaja zarwono zle jak i popztywne bakterie wiec twoja pochwa nie ma sie jak bronic podaruj sobie te kapiel (jeziora to najwieksza zaraza) bo potem moze ci sie leczenie troche przedluzyc a to potrafi irytowac i wrecz dlowoac...poczekaj niech sie lepiej wszytko wyleczy - pozdraiwam Gosia

Gość czy albothyl mozna kupic
bez recepty?

Gość magunka
tak abothyl jest dospteny bez recepty w aptece koszt kolo 35 zl

Gość mam jeszcze jedno pytanie
czy ktorac z was stosowala lactovaginal?Czy ma on takie samo dzialanie jak albothyl?Chyba albothyl ujest silniejszy?

Gość magunka
lactovaginal to paleczki kwasu mlekowego gdy juz cos sie tam dzieje to raczej nie przyniosa duzego efektu wieprw trzeba wybic te zle bakterie np. abothylem lub innymi globulkami ale po tym warto brac lactovaginal gdyz swietnie odbodowuje natrualne srodowisko pochwy - przestosowalam na sobie i teraz czasem profilaktycznie pobiore kilka dni gdyz juz nie scierpialabym ponownych nawrotow stanow zapalnych