Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensique

Do ginekologa iść..

Polecane posty

Gość Sensique

Jestem młodą forumowiczką. Chciałam zapytać, czy by pójść do ginekologa potrzebuję jakiegoś skierowania od lekarza rodzinnego czy po prostu zapisuję się u źródła. Dzięki za odpowiedź.

Gość juz zalozylas taki topik
i otrzymalas odpowiedz:P

Gość Sensique
Nie zadawalającą mnie w pełni, więc próbuję tutaj.

Gość sycylijska burza
Idąc do ginekologa nie potrzebujesz żądnego skierowania. Musisz jedynie być przygotowana na tzw"wywiad", podczas którego ginekolog zapyta cię o: -datę pierwsze miesiączki, jej długość -datę ostatniej miesiączki, jej długość -długości twoich cyki/jeśli są nieregularne, to najlepiej będzie jak weźmiesz ze sobą kalendarzyk i gdzieś z boku spiszesz sobie długości tych cykli, przynajmniej tak od połowy roku/ -czy rodziłaś -czy roniłaś -czy w rodzinie były kobiety, albo są z rakiem -czy miałaś jakieś zabiegi, operacje Tyle pamiętam ,ale chyba to jest prawei wszystko:) Pozdrawiam

Gość ekcia
no i wiesz nik Ci tego nie powie glosno bo to taka zmowa bab ze niby kazda przez to przechodzi ale na pierwszym badaniu, zastrzyk w pupe zawsze dają bo teraz taka praktkyka zaraz bedzie krzyk ze gdzie tam ale i zinnych wątkow wynika ze tak jest a baby swoje, ja to mialam to inne tez niech mają i nic nie powiem pa

ja miałam tak ze gdy szłam pierwszy raz do gina,po Postinor to spytał tylko ,,o co chodzi,co sie dzieje\'\'? ja powiedziałam co jest grane ,on pzrepisał i po wizycie phi...żadnego rozbierania nic:) i dobrze bo sie bałam strasznie:)