Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia78

pomocy

Polecane posty

Gość niunia78

mam pytanie.bardzo prosze o odpowiedz.od kilku lat biore cilest.po raz pierwszy zdazylo mi sie ze 10 tabletek przed koncem listka zaczelam krwawic.sa to bardzo slabe krwawienia mimo to sie przestraszylam .moja pani doktor urlopuje i nie wiem co robic.czy ktorejs z was tez sie tak zdazylo?z gory dziekuje za odpowiedz.

Gość niunia78
dziewczyny odpiszcie prosze.

Gość Justka......
Tak, ja tak miałam po Mercilonie. Nie denerwuj się to nic takiego. U mnie okazało się, że Mercilon ma zbyt małą dawkę hormonów. Ale generalnie nie musisz się martwić. Ja też byłam wystraszona ale ginekolog powiedział mi wtedy że nie ma powodów do obaw.

Gość Justka......
Nie przerywaj tylko brania tabletek. Mnie tak w kazdym razie w tamtym momencie zalecił ginekolog.

Gość niunia78
bardzo dziekuje ze odpisalas.

Gość mysia...
wlasnie ja tez mam podobny problem i tez sie martwie.mam plamienia mimo ze wzielam dopiero 10 tabletek z listka.troszke sie uspokojlam czytajac wasze wypowiedzi.czesto wam sie zdarza cos takiego?mnie zdarzylo sie po raz pierwszy a biore tabletki juz od 2 lat dlatego sie niepokoje.

Gość upupupup

Gość mysia...
dziewczyny odpiszcie prosze krwawienie ustalo ale ,teraz jak mam 7 dniowa przerwe nie mam okresu.tez tak mialyscie?a dopiero za tydzien ide do lekarza.z gory dziekuje za odpowidzi.

Gość mysia...
odpiszcie prosze czy to normalne?