Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieczka

Kto używa tanich pieluszek jednorazowych?

Polecane posty

Gość Kasieczka

No właśnie. Wioele osób zachwala te z biedronki. W jakiej enie one się kształtują mnie jwięcej (cena za sztukę). Ja ostatnio kupiłam pieluszki sieci 1 (w Carrefour taka tania sieć) i jestem zadowolona. Kupiłam przypadkowo, bo wczesniej uzywalam tylko pampersow. i roznicy szczerze mowiac nie widze, poza cena. te z "1" sa tansze 23 grosze na pieluszce, a to na miesiac wychodzi taniej ponad 30 zł. Jakie sa wasze doswiadczenia?

Gość Kasieczka
No nie wierzę, że wzzystkie mamy jadą na pampersach tudzież innych huggiesach. Wypowiedzcie sie.

Ja używałam jak najtańszych, jak najrzadziej z braku fionansów używałam przy pierwszym dziecku tetrowych, co za męka A moje maleństwo było w pieluszkach z biedronki, bo w moim miescie tam są najtańsze Nie powodują podrażnień i to jest najważniejsze

Gość ja tam uważam
ze najlepsze są jednak Pampersy...Te wszystkie podróby są duzo słabszej jakości.....Moja córcia najlepiej się czuje w Pampersach Active Baby...Polecam

Gość Kasieczka
Ile kosztują te z biedronki???

Ja polecam te pieluszki z Tesko fioletowe są poruwnywalne do pampersów i bella happy . jeszcze słyszałam że świetne są te z biedronki dada i z lidla firmy cień

ja używam te z biedronki teraz jest promocja to 63 szt, kosztują 23 zł i jestem bardzo zadowolona, a kupiłam ostatnio hagisy, bo były tanie w promocji i mała ma całą pupę odparzoną

Gość nie ja
;)