Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Co Wy byście sądzili o takim związku?

Polecane posty

Witam. Co Wy byście sądzili o związku osób, które nadal mieszkają u swoich rodziców? Czy Waszym zdaniem to by był prawdziwy związek? Czy takie związki istnieją? Komu Wy byście polecali ten typ związku?

Z trollem nikt nie zamieszka nawet osobno. Nie dziękuj.

7 minut temu, Daniel86 napisał:

Witam. Co Wy byście sądzili o związku osób, które nadal mieszkają u swoich rodziców? Czy Waszym zdaniem to by był prawdziwy związek? Czy takie związki istnieją? Komu Wy byście polecali ten typ związku?

Nie istnieją, bo mając 40 lat czas najwyższy odciąć pępowinę i przestać trollować 😄

Ale może istnieje jakaś grupa lub typ ludzi, dla których to jedyna szansa na jakiś rodzaj związku? Komu Wy byście polecali ten typ związku?

1 minutę temu, Daniel86 napisał:

Ale może istnieje jakaś grupa lub typ ludzi, dla których to jedyna szansa na jakiś rodzaj związku? Komu Wy byście polecali ten typ związku?

Na pewnie nie salowej, bo już to przerabiała ogrzyca i źle się to dla jej matki skończyło, pdk. 😄 

Ponoć płaca minimalna to delegalizacja pracy poniżej płacy minimalnej. Wygląda na to, że Wy macie podobne podejście do związków. Czyli kto nie da rady mieć klasycznego związku, to nie powinien mieć żadnego.

19 minut temu, Mgła napisał:

Z trollem nikt nie zamieszka nawet osobno. Nie dziękuj.

Typ nie trolluje, może nie mieści ci się w głowie że to zdaje się uczuciowy facet którego nie tresuje się pipom? 🤔

• Thanks 1

58 minut temu, Daniel86 napisał:

Prawdziwy

nastolatkom

• Thanks 1

35 minut temu, Ciabata napisał:

Typ nie trolluje, może nie mieści ci się w głowie że to zdaje się uczuciowy facet którego nie tresuje się pipom? 🤔

Trolluje, Dumbo. To czysty troll, ten sam, który pisze tu na różnych nickach, np. "zwiędlak". Nie jest też upośledzony. 

2 minuty temu, bad behaviour napisał:

Trolluje, Dumbo. To czysty troll, ten sam, który pisze tu na różnych nickach, np. "zwiędlak". Nie jest też upośledzony. 

Mi się wydaje że może nie trollowac, ktoś upośledzony nie musi być zaraz zapluwajacym się downem belkoczacym i onanizujacym się publicznie...

3 minuty temu, Ciabata napisał:

Mi się wydaje że może nie trollowac, ktoś upośledzony nie musi być zaraz zapluwajacym się downem belkoczacym i onanizujacym się publicznie...

On często pisze w sposób, wykluczający według mnie upośledzenie. Poza tym sam jego trollizm, to przecież czysta intencjonalność. Nie zamierzam nikogo przekonywać, sama uważam, że to troll, dlatego nie bawię się w doradztwo dla niego. 

3 minuty temu, bad behaviour napisał:

On często pisze w sposób, wykluczający według mnie upośledzenie. Poza tym sam jego trollizm, to przecież czysta intencjonalność. Nie zamierzam nikogo przekonywać, sama uważam, że to troll, dlatego nie bawię się w doradztwo dla niego. 

Może nie jest upośledzony emocjonalnie tylko intelektualnie, nie znam się na tym ale będę obserwowac...

Przed chwilą, Ciabata napisał:

Z ciekawszych rzeczy, zapomniałam o jednym horrorze - Suspiria, obejrzyj koniecznie. Ale nie oryginał z lat 70-tych (też możesz, ale dla ciekawostki, ten oryginał jest męczący), tylko remake z 2018 z tą laską z "Greya" i z Tildą Swinton. 

• Like 1

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

Z ciekawszych rzeczy, zapomniałam o jednym horrorze - Suspiria, obejrzyj koniecznie. Ale nie oryginał z lat 70-tych (też możesz, ale dla ciekawostki, ten oryginał jest męczący), tylko remake z 2018 z tą laską z "Greya" i z Tildą Swinton. 

Dzięki za polecajke:) 

1 minutę temu, Ciabata napisał:

Dzięki za polecajke:) 

Zwróć przy okazji uwagę na scenografię, jak jest dobrze oddany ten Berlin z lat 70-tych (bo remake też się dzieje w tych latach) i w ogóle cały klimat. 

1 godzinę temu, Roksana Wójcik, OPS Włochy napisał:

Na pewnie nie salowej, bo już to przerabiała ogrzyca i źle się to dla jej matki skończyło, pdk. 😄 

Moja matka ma się dobrze, jest wdową i nie utrzymuje mnie, jak twoja ciebie.. Weź leki i przyjmij kosz na klatę. Śmieciem cóż nie nazwę cię ani autystykiem, jak ty innych, więc odbij i zrób coś z tym 😁

Edytowano przez 250GodzinTak

1 godzinę temu, Daniel86 napisał:

Prawdziwy. Głównie takim co sie jeszcze uczą.

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się