Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka19

Problem.. Pomozcie..

Polecane posty

Gość Amelka19

Od jakiegos czasu mam dziwne wrazenie, ze moge byc w ciazy. Problem niby nie powinien mnie dotyczyc, bo regularnie jak w zegarku biore pigulki i na pewno zadnej nie ominelam. Ostatnio kochalam sie z chlopakiem jakis miesiac temu. Okres pojawil sie dokladnie wtedy, kiedy powinien, ale to mnie jakos nie przekonuje. Moze ja juz sobie jakies schizy montuje? No nie wiem, naprawde. Za kazdym razem przechodzac obok lustra patrze na swoj brzuch i dochodze do wniosku, ze jakis wiekszy, nawet sporo.. Powiedzcie mi, czy to mozliwe, czy tylko moja fantazja mnie ponosi? Prosze..

Gość MichaUeQ
mi sie zdaje czy brzuszek zaczyna rosnąć w widoczny sposob tak kolo 5 miesiąca?? albo sie myle z tym piątym miesiącem albo naprawde tak jest ale to tez nic dobrego,poprostu tyjesz :P:P:P

może to ciąża urojnona? slyszalam ze podczas ciąży urojonej brzuch zaczyna rosnac i pojawia sie kilka objawow fizycznych ciazy

Gość Amelka19
To moze ja juz zaczne sie pocieszac i myslec, ze tyje.. ;)

Gość nie nie nie
czasami przeczucie jest wazniejsze od tabletek, krwawienia itp wiec nic nie jest przesądzone w koncu roznie przeciez moze byc czlowiek za bardzo ufa nauce, szkielku i oku i tabelkom a powinien powrócic do Matki Natury, wsłuchac sie w przyrode i zaraz by swiat zwariowany wrocił do normy a wiec dziewczyny, wsłuchac sie w swoje ciala i brzuchy i jajniki tam jest odpowiedz czy jestes w ciazy czy nie przeczucie, to resztka natury, ktra prawde powie zawsze