Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość uszy do gory
a kiedy doszlo do "zaplodnienia" oczywiscie ze ci przepisze tylko nie zwlekaj dziewczyno

prywatny przepisze na 100% chyba ze trafi sie jakis nawiedzony, ale jak bedziesz przekonująco zrozpaczona to przpisze :D

Gość uszy do gory
i napewno przepisze ci tez pigulki antykoncepcyjne...a przynajmniej porozmawia z toba o zabezpieczeniu

Gość one thing
szkoda że dopiero teraz jesteś zawiedziona życiem .trzeba było myślec,i za nauke za lalki a nie gówniaro za seks się brać !!!

Gość uszy do gory
taaaa zawsze znajdzie sie jakis kretyn!!!!

Co to znaczy \"zaszlam w ciaze\"? Postinor mozna zazyc do 72 godzin po niezabezpieczonym stosunki. Potem nie dziala. Ginekolog jak najbardziej moze go przepisac.

to stalo sie w sobote okolo 23 wiec jutro dopiero minal 72 godziny, ide tam z matka(powiedzialam,ze bardzo boli mnie brzuch,a mianowicie jajnik) i dopiero lekarce gdy bedziemy same powiem o co tak naprawde chodzi,czy jest szansa ze moja mama sie o tym nie dowie???a lekarka przepisze mi Postinor? tak bardzos ie boje... Dodam jeszcze ze nie uprawialm sexu tylko piescilismy sie i On mial wytrysk i obawiam sie ze mogl cos przeniesc dłonią do mojego wnetrza... to byly dni płodne...

Gość Karoola
Oczywiscie, ze moze, ale musisz wziasc te tebletki do 72 godzin po stosunku inaczej nie poskutkuja.

Gość uszy do gory
o jejq!!! to czym sie martwisz skoro nie bylo stosunku!!!!!!!!!!

ale w taki sposob rowniez moglam zajsc w ciążę... to byly dni płodne...martwie sie tym zeby lekarka nie powiedziala nic mojej mamie i zeby przepisala mi postinor...

Gość uszy do gory
plemniki szybko obumieraja szczegolnie w srodowisku zewnetrznym wiec baaaaardzo male prawdopodobienstwo

Powiedz Mamie, ze sie wstydzisz i ze chcesz zostac sama. Lekarka nic nie powie. Opowiedz jej wszystko i ona zadecyduje, czy potrzebujesz Postinoru, czy nie. Tylko zastanow sie na przyszlosc co robisz... A Postinor kosztuje ok 50zl, wiec musisz skads wziac kase.

Gość uszy do gory
plemniki musza przeniknac gleboko i uwierz ze to raczej niemozliwe jest zeby zaplodnic kobiete palcem:P:P:P:)

Gość uszy do gory
tak !!! nawet powinien w takiej sytuacji a nie tylko moze wiec biegnij do lekarza

Bylam juz u Pani ginekolog,przepisala mi Postinor duo,zazylam juz jedna tabletke i za 12 godz. zazyje druga.Mama o niczym sie nie dowiedziala poniewaz wytlumaczylam i poprosilam Pania doktor o dyskrecje. Od razu Pani doktor przepisala mi pigulki antykoncepcyjne. Teraz pozostaje mi czekac na to az pojawi sie miesiaczka... czekam z utesknieniem pierwszy raz w zyciu...

Gość Wklejam
10:25 mały mały http://www.narodziny.med.pl/objawy.htm tu jest o wykryciu ciąży... lekarz nie wykrywa jej tak szybko a jest naprawde ryzyko ze jestes w ciazy ze tak sie boisz? 10:27 mały mały http://www.wpadka.pl/index.php?id=ratunku moze jeszcze na tej stronie coś znajdziesz 10:28 mały mały jak bardzo sie boisz to idz do szpitala,wiem z topikow ze czasem ktoś niezle sie nalata ale zdobywa recepte... 19:40 zawiedziona_życiem Bylam juz u Pani ginekolog,przepisala mi Postinor duo,zazylam juz jedna tabletke i za 12 godz. zazyje druga.Mama o niczym sie nie dowiedziala poniewaz wytlumaczylam i poprosilam Pania doktor o dyskrecje. Od razu Pani doktor przepisala mi pigulki antykoncepcyjne. Teraz pozostaje mi czekac na to az pojawi sie miesiaczka... czekam z utesknieniem pierwszy raz w zyciu... W każdym z nas jest dobro i zło, normalność i perwersja, jasność i ciemność. Wszystko to, co nie odpowiada obowiązującym wzorcom staramy się zepchnąć w ciemne otchłanie naszego życia, zostają nam sny, marzenia, ale czy to naprawdę my??!!....

Gość szał__piczki
PO CO TO WKLEILES/AS???

Gość szał__piczki
bARDZO DOBRZE ZE PRZEPISALA CI POSTINOR!! MAM NADZEIJE ZE WSZYSTKO SIE ULOZY!!

Gość moja skromna osoba
widze ze nikt ci nie odpisuje a jestes w opałach.zawiedziona wiem co to znaczy bo sama tak mialam. w 4 dni po zazyciu postinoru mialam krwawienie ktroe w ogole nie przypominalo miesiaczki.a w miesiac od tego krwawienia wystapilo kolejne ktore juz bardziej przypominalo miesiaczke.nie martw sie,jestem pewna ze wszystko jest ok skoro wzielas postinor do 72 godz:)ja nie mialam skutkow ubocznych ale to 2 krwawienie bylo bardziej obfite,bolala mnie glowa i mialam obrzmiale piersi-to jest całkiem normalne bo powoduje to bardzo duza dawka hormonow(zaznaczam ze nie u kazdej moga wsyatpic te objawy!)zawiedziona wejdz sobie lepiej tutaj bo dowiesz sie wiecej.przesledz problem kazdej z dziewczyn i zobaczysz ze u kazdej zakonczylo sie to dobrze.uspokoisz sie bardziej: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1791971.glowa do gory zawiedziona.pozdrawiam;)