Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiiia

Cykl bezowulacyjny.POMOCY!!!!!

Polecane posty

Gość misiiia

Wiem z ebylo to juz w innym dziale ale....Otoz wczesniej milam regularne okresy co21 dni, potem spoznil mi sie o50 dni:/ Teraz znow mi sie spoznia.Czy moze to byc objaw cyklu bezowulacyjnego.Przed okresem mialam jak nigdy dotad nasilone objawyPMS slabosc zlosc itd... Oprocz tego w zeszlym jak i wtym cyklu mam taki metny bialawy czasem zoltawy sluz,nie mam i nie mialam wtedy tego sluzu plodnego. oprocz tego zdaje mi sie ze powiekszyly mi sie sutki. Czy moze to byc wlasniet aki cykl i czy spowodowane to moze byc ma waga(mam 170cm i 46 kg) Morfologie zelazo mam wnormie wiec niedozywiona nie jestem. z nikim tez nie wspolzyje itd....Blagam niech ktoras mi odpisze!!!!!!!!

zrób badanie prolaktyny jest to hormon ....podwzszony poziom ...wpływa na zatrzymanie okresu powoduje laktacje powiekszaja sie i bolą piersi badanie prywatnie kosztuje ok 40 zł wejdz na topik prolaktyna i poczytaj...może to ci pomoże a może przyjmujesz jakieś leki??

podobnie ja mialam i u mnie okazalo sie ze mam z tarczyca problemy i od tego moje zaburzenia ja mam za wysokie nti-TPO w tarczycy i przez to tak mi teraz wszystko sie poprzewracalo ale to mozna bylo stwierdzic tylko u lekarza od tarczycy a nie u normalnego ..sa to inne troszke badania..

Gość misiiia
nie przyjmuje zadnych lekow a z tarczyca wszytskow wporzadku.... Od 2dni mam plamienia, a wczoraj bolal mnie brzuch tak jak przed okresem lecz dzis rano ten bol minal, a plamienia sa:/

Gość misiiia
Blagam poradzcie mi cos!!!!!!!!!!!