Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana P

globulka + prezerwatywa= dobry wybór ???

Polecane posty

Gość niezdecydowana P

Cześć kobiety :) Chciałabym wiedzieć,czy to rozwiązanie jest bezpieczne. Nie chcę się truć na razie hormonami,cykle mam w porządku,okres jak z książki wzięty:) Dlatego chciałabym spytać Was kobiety drogie,czy mogę zainwestować w takie zabezpieczenie :) pozdrawiam:)

Gość niezdecydowana P
Odpowie ktoś ?? Proszę...

ja musiałam zrezygnować z hormonów, i wybieramy gumki! Globulki źle wspominam, ale zawsze dwa zabezpieczenie są lepsze niżjedno :) więc Twój wybór chyba nie jest zły

Gość niezdecydowana P
Dzięki za opinię:) hehe też tak właśnie myślę,że to rozwiązanie jest bezpieczne:) Pozdrawiam i dziękuję.

Gość Olucha
ja tez wlasnie podjelam decyzje o odstawieniu pigułek, troche sie boje bo one dawały mi komfort psychiczny, a teraz nie wiem co będzie. Z gumkami tylko trochę na poczatku eksperymentowalismy i nie podobalo sie nam to...:(. Ale co robić.....nie chcę mieć w przyszłości problemów z zajściem w ciąże, jak moja kuzynka która przez 8 lat nieprzerwanie brała pigułki. Ona teraz bardzo cierpi, ma 31 lat, pragnie dziecka jak niczego innego , a nawet nie jajeczkuje....to straszne. Ja mam 24 lata, brałam piksy w sumie 2,5 roku ale z przerwami. Teraz przez rok. Także chcę wybrać to rozwiązanie co Ty: gumki + globulki lub krem. Wiem ze bede sie denerwowac, bo jak nie biore pigulek to mam nieregularne okresy, no ale zdrowie jest dla mnie ważniejsze..zyczę powodzenia sobie i Tobie