Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam od początku miesiąca staramy sie z mężem o dzidziusia, obecnie jestem w 16 dniu cyklu wczoraj wieczorem miała dosyć intensywne bóle w podbrzuszu do tego zawroty głowy i lekkie nudności, bóle minęły ale były taki jak podczas mięsiączki, dzisiaj wieczorem znów się pojawiło niewielkie pobolewanie, często robię siusiu ale nie uważam to za oznakę ciąży, natomiast czy takie pobolewania mogąbyć związane z implantancją ewentualnego zarodka, nie chcę się nastawiać, ponadtwo ostatnią miesiączkę miałam 28 czerwca w maju była 22 także cykl był dośyć długi trwał 38 dni węc nie wiem czy jajeczkowanie mogło być wcześniej niżw 19 dniu cyklu nie mięrzę temp tulimy sięz mężusiem praeie codziennie aby nie ominąć tego dnia, jednak zastanawiam się czy oby jużnie doszło do zapłodnienia, czy te parcie w podbruszu itd to jakiś objaw?

ja mialam objawy dopieor kilka tyg po spodziewanym @:):)ale roznie to bywa,chpc za wczesnie na jakiekolwiek objawy,a mdlosci i wymioty pojaiwly mi sie dopiero ok 7 tyg:)pozdrawiam,poza tym nic nie czulam przez 5 tyg,oprocz bolacych sutkow,nawet mnie brzuch na @ nie bolal!!