Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie

Brak okresu przez 2-3 miesiące!!!

Polecane posty

Gość kto wie

Mam problem, odstawiłam tabletki i kompletnie mi się cykl rozregulował, dziś mam 36 dzień cyklu i jeszcze @ nie dostałam, zapisałam sie do ginekologa, ale najwcześniejsze terminy ma dopiero po wakacjach, czy jeśli tyle czasu nie będe miała @ to może jakoś bardzo źle na mnie wpłynąc?? i czy w tym czasie będę miała owulację?? i dni płodne??

może spróbuj naturalnych sposobów na uregulowanie okresu - czarna malwa. parzyć ziółka i pić 3 razy dziennie.

Nie przejmuj sie zbytnio, ja tez niedawno odstawiłam tabsy i tera czekam na @. Wcześniej rozmawiałam z moją kolezanką na ten temat bo brała te same pigułki co ja Minulet i odstawiła po takim samym czasie 3 lata. Ona czekała na pierwszą @ 60 dni. Lekarz nie chciał jej dać prochów na przyśpieszenie, bo stwoerdził, że lepiej będzie jak sam sie pojawi. Więc poczekaj cierpliwie, ale na wszelki wypadek idz do gin. jak tego nie ma tak długo to moze do innego chociażby prywatnie.

Gość kto wie
ale ja odstawiłam 3 m-ce temu i miałam dość regularne 28-29 dopiero teraz kompletne zahamowanie!!

Gość Buffalo
Słyszałem że tabletek się nie odstawia od tak sobie należy to skonsultować z drkiem żeby pózniej nie bylo problemów..