victoria08 0 Napisano Lipiec 14, 2005 czesc laski,mam pytanie bo mialam stosunek z gumka co prawda 16h temu,ale uzywam globulek gyno-pevaryl na grzybice,i zastanawiam sie czy jesli sperma po scisnieciu gumki nie wyciekala, a moj -juz byly-facet jeszcze potem napelnial gumke woda,i nic nie wycieklo, to czy myslicie ze moglo jakims cudem dojsc do zaplodniena, tzn. do wycieku spermy w jakims mikrouszkodzeniu gumki? bo jestem w samym srodku okresu plodnego,odstawilam niedawno tabletki,wiec podobno wteyd plodnosc jest wiele wieksza. i czy myslicie ze powinnam uzyc Postinoru? bo wiecie dziecka z tym gachem bylym, ktory tak mnie potraktowal nie chce pod zadnym pozorem,a boje sie nawrotu silnej grzybicy po wzieciu postinoru.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migotkaaaaaaa Napisano Lipiec 17, 2005 wiesz zanim zaczelam brac pigulki tez z moim chlopaczyna kochalismy sie zprezerwatywa i zawsze mialam takie shizy bralam 2 razy z tego powodu postinor ale teraz mi sie wydaje ze to dla spokoju psychicznego bo pewnie gdybymgo nie wzieła tez by nic nie bylo..boisz sie nie chcesz dziecka jeszcze teraz i normalne ze takie mysli ci sie w glowie kłebia :)pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach