Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca matka

Prośba

Polecane posty

Gość potrzebująca matka

Dzień dobry. Mam prośbę. Jestem samotną matką. Mam czworo dzieci i ledwo starcza mi na utrzymanie rodziny, ale jakoś sobie radzę. Niestety mój najstarszy synek ma astmę i to dość zaawansowaną. Nie mam pieniędzy na leczenie. Bardzo proszę aby choć jedna osoba mi pomogła finansowo. Nie potrzebuję więcej niż dwieście złotych. Nie mam stałego dostępu do internetu, będę tu jutro wieczorem. Jak ktoś zdecyduje się mi pomóc, to mogę podać numer konta. Bardzo proszę.

Gość Nieufna
Poczytaj sobie link UWAŻAJCIE NA OSZUSTKĘ Uczciwej Forumianki i nie licz na pomoc przynajmniej moją bo skad mam wiedzieć że nie jestes taka druga Edytką. Idz do Opieki Społecznej to jest instytucja która ma pomagac biednym, my tu się zajmujemy swoimi problemami a nie sponsoringiem niewiadomo kogo.

Gość Ninka35
No rzeczywiście, trudno Ci będzie uzyskać pomoc, bo akurat teraz pojawił się topik o jakiejś oszustce. Z pewnością ludzie będą teraz bardzo nieufni.

Z tego co wiem bo jestem chora na astme takie leczenie jest za darmo to znaczy z kasy chorych .Nawet gdybys chciała je odczulac dodatkowo nie kosztuje to 200 zł tylko duzo wiecej .Sorry ale ludzi zyjacy w takiej biedzie nie stac jest na załozebie konta i opłacanie go co miesiac

Gość na internet
też nie byłoby Cie stać gdybyś rzeczywiście żyła w takiej biedzie jak piszesz...

Gość Nieufna
Tak sobie mysle teoretycznie ja jej pomgę dam te dwie stówy, Ninka35 da dwie stówy,Lila też itd to by sie niezła sumka uzbierała, i moge się załozyć, że potrzebująca nie raczyłaby poinformowac ile w sumie dostała. Niezły biznes sobie ktos wymyślił. Po fakcie miałaby niezłą radoche, że naciagneła tyle naiwnych babek. NIE TWOJE DOCZEKANIE DO MOPSU ALE JUŻ!

Gość Ninka35
Najgorsze jest to, że czasami są ludzie rzeczywiście bardzo potrzebujący, a przez takie osoby, które coś tam nieuczciwie wyłudzają stajemy się obojętni i podejrzliwi. Może to nie ładnie, ale nigdy nie daję nikomu pieniędzy. Materialnie (w postaci ubrań, sprzętu, mebli) wspieram dwie znane mi rodziny, finansowo - dom dziecka. Inaczej nie potrafię.

Gość aneta c
ja ci pomoge i nie dlatego ze jestem jakas dobra tylko dostalam dosc duzy spadek i juz czesc pieniedzy przeznaczylam na dom dziecka, a 200zł niewiele zmieni. skoro prosisz tylko jedna osobe to jesli inni zobacza ze ja ci wplace, to oni juz na pewno ci nie pomoga, wiec gdybys klamala to przekretu wielkiego nie zrobisz, ale jesli nie klamiesz, to moze naprawde ci jakos pomoge. podaj nr konta

Gość i gdze się podziała autorka...

Gość oszukanaaaaaaaaaaaa
ludzie ja nabralam sie juz 4 razy na oszustke i juz nikomu nic nie wysle stac ja na net??? dziwne

Gość hehehehehehhe
autorka raczej juz nie przyjdzie jak sie z spotkala z takimi komentarzami

Gość idealisa
ja Ci chetnie pomoge ale musialabys podac swoje namiary na forum bo nie mam meila.

Gość Potrzebująca matka
Miałam już tu nie wchodzić po tym co ostatnio zobaczyłam, ale to była jedyna moja nadzieja. Widze ze sie nie zawiodłam. Tylko proszę jedną z tych dwóch osób o pomoc, bo naprawdę nie chcę od nikogo nic wyłudzać. Oto moje konto: Bank BPH 53106000760000300004221774. Dziękuję bardzo.

Gość Kochana ....
tez mam astmę od kilkunastu lat, lekarstwa są bezpłatne. Poza tym jak naprawdę potrzebujesz pomocy to musisz ja zdobyć inną drogą, opieka społeczna, stowarzyszenie ... wątpię, żeby ktoś tobie wysłał pieniądze, wyobrażasz sobie ile by tutaj było takiech chętnych jak ty ... :-D PS Nie kłam, że nie masz internetu

Gość racjonalista
wiecie co, jestescie obrzydliwi, bo nie umiem tego inaczej nazwac. Ja tez bym jej nie wyslal pieniedzy, bo nie wiadomo co sie za tym kryje, ale po co te teksty. Po co ją tak gnebicie, gadacie jej takie rzeczy. Nie chcecie pomóc, to wasza sprawa, ale po co tak dobijac czlowieka. Nie mozecie przemilczec??? Wy nigdy nie mozecie odejsc bez slowa, musicie wtracic swoje. Jestescie po prostu ohydni. Rzygac mi sie chce jak czytam te wasze komentarze.

Gość uppppppppppppppppppp

Gość freja
Zgadzam sie z racjonalista. Jesli nie mozecie pomóc, po prostu nie komentujcie wypowiedzi tej kobiety....

Gość make
nie zagłebię się w temat czy autorka topiku jest oszustką czy nie. dlaczego? dlatego, że mnie nie stać na pomoc innym.

Gość ja też jestem w potrzebie...
może ktoś odda mi tak z 30 tysiaków, bo chciałam kupić sobie autko ;) no a może ktoś może oddać np. jakiś roczny samochodzik w dobrym stanie, z małym przebiegiem i z pełnym bakiem ;)

Gość ja też jestem w potrzebie...
i co??? nie ma chętnych??? :p

Gość weterynarz by się wam zdał
??????

Gość nio właśnie

Gość poplikier
no wlasnie, zastanówcie debile co mówicie zamiast z góry jebać ludzi. PS leczcie sie u swojego księdza :)