sloneczko1984 0 Napisano Lipiec 14, 2005 wzielam druga tabletke z opakowanie z 11,5 godzinnym opoznieniem(pwoinnam wczoraj o 21.30 a wzielam dzis o 9:00) jestem zabezpieczona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miska Napisano Lipiec 14, 2005 ja na Twoim miejscu uzywałabym dla pewnosci prezerwatywy do konca miesiaca. Po co ryzykować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teoretycznie Napisano Lipiec 14, 2005 opoznienie moze byc do 12 godzin, ale kto to moze wiedziec jak naprawde jestet, poł godziny w ta czy w ta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko1984 0 Napisano Lipiec 14, 2005 no wlasnie niby opoznienie do 12 godzin nic nie zmienia, ale przeraza mnie troche fakt ze to dopiero druga tabletka, pierwszy tydzien, gdzie pominiecie jest duzym ryzykiem zajscia w ciaze...a jutro 5 dniowy wyjazd z facetem, w koncu se zobaczymy(z kolei jak widze gumki to....) nio ale cos -bedziemy musieli, dzieki za odp pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach