Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwoneeee

Majtki

Polecane posty

Gość Iwoneeee

Hej dziewczyny nie wiedziałam , ze to moze być takie ekscytujące ale dziś kochałam się...w majtkach ! . Miałam na sobie komplet białej bielizny i juz je ściągnełam do ud , kiedy facet ponownie nasunął mi figi na pupe , i lekko je odsuwajac wszedł we mnie. Z początku byłam zdziwiona że wogóle ich nie ściagałam - później rozmawialiśmy na ten temat i poszliśmy pod prysznic i kiedy chciałam zrobić siku przed kapielą facet powiedział - nie zdejmuj ich - usiądź... i obejmując mnie posadził mnie na sedesie. Co ty robisz - jesteś tego pewien - spytałam. sikaj - rzekł i przez majtki polała się strużka moczu. Byłam zmieszana ale podekscytowana chociaż nie miałąm jak wytrzeć mojej małej - przez majtki ?? i wtedy ogarnął mnie dreszczyk. Na koniec chciałam zdjąć stanik i majtki do kąpieli ale i tu mój facet powiedział bym ich nie zdejmowała i poprosił bym weszła do wanny usiadła i zamoczyła się. Było mi głupio ale kiedy powiedział , że jestem jego miss mokrego podkoszulka wszystkie złe myśli mineły i stwierdziłam , ze to naprawdę ekscytujące i warto spróbować - polecam.

Gość dawno się tak nie uśmiałam
:D

Gość lololalo
ja tez :))))

Gość hmy no z siusianem to
jeszcze nie mialam, ale tez pare razy kochalam sie w majtkach:)

Gość cyniczna az do przesady

Gość hłe hłe
a moze on po prostu nie chce oglądac twojego tyłka :}

Gość marunia
o kurde....

pewnie masz za bardzo owłosione cycki i piczolinde, że Twój chłopak nie chce patrzeć :P

hahah fajne doswiadczenie... moze twoj chlopak ma takie dziwne rozne fantazje erotyczne..dobre..ale sikanie prze majtki? a potem pewnie chodzilas bez bielizny? hahahaha pozdrawiam..grunt to nowe doswiadczenia

Gość nastepny etap to sikac
przez spodnie

Gość haha
hahahaha ale debil ci jebal

Gość BejbeP
Ale idiotka z ciebie,smieszna jestes wiesz....A ile ty masz lat dzieffczynko excytujaca:P?