Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Mam synka 8 miesiecznego. Przez zime jak sie urodzil koszystalam z glebokiego wozka,w lutym kupilam mu trojkolowke spacerowke...Synek wazy 8,5kg spacerowka ok15kg,wiec jest dosc ciezko znosic z pierwszego pietra. Chcialabym sie poradzic czy warto teraz kupic kolejny wozek lekka spacerowke...czy poczekac i przez zimę przejezdzic jeszcze tym wozeczkiem (ma dobra amortyzacje i pompowane kola). Synek juz ladnie sam siedzi...ale sama nie wiem.

jezeli pieniadze nie stanowia problemu,to warto kupic lekka spacerowke na cieplejsze dni,ale mysle,ze zima wygodniej bedzie z ta ciezsza ,stabilniejsza.z pierwszego pietra jakos zawsze zejdziesz,a na dworze wygodniej tak niz w lekkiej,ktora ciezko bedzie kierowac nawet na malym sniegu czy podczas pluchy.

A nie mozesz zrobic tak, zeby zniesc najpierw sam wozek, a pozniej na dole usadzic w nim synka?

Gość trójkołowy
ja wolała bym cięższy ale porządny a tak przy okazji czy wózki trójkolowe są wygodne? wydają się mało stabilne że bobas może się wychylić i przewrócić a jak jest w żeczywitości?

Gość z ocen moich....
koleżanek mam... ponoć nie za bardzo polecane są trójkołowe...

Kupiłam w weekend drugi wózeczek-parasolke leciutką,ten trójkołowy zostawiam na zime :-) A jeśli chodzi wogóle o trójkołówki: Ja mam wózek Chicco 3wd Tech-kosztował 800zł - dość dużo jak na wózek spacerowy,ale wózek jest naprawdę porządny,materiał,oparcie opony - wszystko dobrze wykonane. Jedyna wada 3kołówek to problem z podjazdami - innych chyba nie ma. Są lżejsze niż 4kołowe,mniejsze, dziecko w żaden sposób nie wypadnie z wózeczka-wózek jest tak skonstruowany aby nic dziecku się nie stało (żadnych wywrotek itp). Niestety waga jak wszystkich wózków tych porządnych jest wadą-ja mam problemy z kręgosłupem więc wnoszenie po schodach takiego wózka jest dla mnie przeciwskazane. Jeśli są jeszcze jakieś inne pytania prosze pytać...