Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milusia25

Siara, mleko w 5 m-cu ciąży, czy to możliwe?

Polecane posty

Witajcie, kończę 20 tydzień ciąży, wczoraj zauważyłam kilka kropel przezroczystego płynu na jednej piersi, dziś kropelki białego. Czy to możliwe, żeby pojawiło się mleko???

mozliwe,chociaz rzadko sie zdarza.nie wyciskaj,bo bedzie coraz wiecej.jesli chcesz,zacznij nosic wkladki laktacyjne(wtedy na pewno nie bedzie sladu na ubraniu).

Gość jesne
ze normalne.Powinnas sie cieszyc ze masz pokarm ja mialam z tym problemy:(

Hm, nie wiem, czy powinnam się cieszyć, po prostu martwię się, że kiedy już naprawdę będzie trzeba to mleko się nie pojawi. Ale skoro to normalne to dzięki!

Mi pokarm pojawil sie w 4 miesiacu ciazy...w nocy mialam zawsze cala koszulke mokra. Wkladek nie kupowalam,wystarczylo abym wlozyla okragle płatki kosmetyczne przykrywajac sutki pod stanikiem. 7 miesiacu pokarm zmienil kolor na zolty i tak do porodu...a potem to juz same wiecie :-)

nie martw sie,wlasnie mozesz byc pewna,ze sie pojawi!bo juz je masz i ssaniem dziecko tylko pobudzi gruczoly do produkcji na wieksza skale,ale ona sie juz zaczela!ja tez mialam siare wczesnie,chociaz pozniej niz ty.tak okolo siodmego miesiaca.

hej...pociesze cie ja juz mialam siarke w trzecim miesiacu ciazy !!!!!ahhahaha wiec i tak puzno....ihhi pozdrawiam i zycze duuuuzo mleczka puzniej dla dzidzi!!

Gość Wiesz az wstyd
jesteś w ciąży i nic na ten temat nie czytasz, przecież tutaj chodzi o dziecko i o ciebie, czytanie nie boli :-D

Gość Juz nie wspominając
o ksiazkach na temat opieki i wychowania dziecka :-D

Gość Ona31
Nie denerwuj dziewczyny.Wiedza książkowa to jedno ,a życie to już całkiem co innego.Nie wszystko zgadza się z tym co napiszą w książkach.

Hm, nawet nie wiesz, kim jestem, więc nie wydawaj takich opinii (\"wiesz aż wstyd\"), czytam wiele, ale w żadnej książce nie ma informacji, że siara pojawia się przed 8 miesiącem mądralo. Chciałam najzwyczajniej w świecie poznać opinie kobiet, którym również siara pojawiła się wcześniej. Tylko ten, kto nie ma wątpliwości, kto nie pyta a się tylko wymądrza wie najmniej. Powodzenia i zmykaj z kafeterii.

Ja bardzo dużo czytałam przed ciążą i w sumie tylko niektóre rzeczy się sprawdziły... najlepiej pytać i doradzić się osób które już wiedzą co nieco. A ten kto tylko czyta ... no cóż dziecko to nie książka!!! Życzę wielu radosnych chwil w okresie oczekiwania na dzidzisia jak i po pojawieniu się Go na świecie...pozdrawiam wszystkie Mamy Milusia25 pamiętaj... kto pyta nie błądzi !!!