Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_fantazja_

--- Tu Wpisujcie wasze sny !!!!!!

Polecane posty

:) Wpisujcie tu wasze sny :) i te na maxa odjechane i te zupełnie dziwne,zwykłe, niezwykłe i jakie tam chcecie :)

Gość a po co

Gość no bo
no bo tak jest fajnie :P

Gość chyba sny o dzieciach
bo to forum tematyczne!o macierzyństwie.

Gość A mnie sie sniło...
ostatnio snilo mi sie ze dziadek mojego chlopaka nakrył nas jak sie kochalismy i ja zeby mnie nie widzial nago siedzialam przez caly sen w szafie a on mnie szukał bo wiedział ze gdzies sie chowam az w koncu mnie znalazł :(:(:( i na sile wyciagnał z szafy :(:(:(:(

Gość SPIĄCA
sniła mi sie dzisaij piosenka wydry ze spiewałam ją sama (dodam ze nie znam słów, a w snie spiewałam kazda zwotke bez problemu... spiewałam ja do pewnego mezczyzny który jest w moim zyciu... nie nam tytulu ale to cos o tym ze zycie jest jak poemat... piekny sen... a znaczenie jescze lepsze.. mialam sie skupic na słowach, które spiewałam własnie

Gość sssnake
No to chyba ja zaczynam... kiedyś śniło mi się, że jechałam moim autkiem dwupasmówką Katowice-Wisła i nagle zaczęłam gwałtownie hamować a za mną jechał autobus. Hamując autobus ten uderzył w mój samochód...gdy doszłam do siebie,wychodze z samochodu, patrzę a w autobusie wszyscy byli martwi..a najgorsze było to,że to byli sami mali Koreańczycy...Podchodze do autobusu i podnoszę jedno malutkie dzieciątko, które też nie żyło. Nagle z tego autobusu wychodzi kierowca-Polak (?) i mówi,że teraz trzeba uciekać... Więcej nie pamiętam :)