Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka20

tabletki a wizyta u lekarza

Polecane posty

cześć:) dziewczyny mam pytanie. Chcemy rozpocząć z Miśkem współżycie, chcę się zabezpieczyć. Zamierzam zgłosić się do ginekologa po tabletki. Ale czy on będzie mnie badał? nigdy nie miałam takiego badania? nie wiem czy mogę iść do niego i mu powiedzieć o tym że nigdy się nie kochałam, że to będzie mój pierwszy raz, że nigdy nie byłam badana i wogóle mam taką schizę że szok. Aż mi się odechciewa. Pomóżcie. Please:)

Gość wlasnie tak masz zrobic
a badana bedziesz na pewno. Chyba ze sie nie zgodzisz kategorycznie i poprosisz o USG przez faldy brzuszne

Gość dziwne to trochę
chcesz rozpocząć współżycie, a boisz się badania ginekologicznego.... chyba lekarz musi mieć jakieś podstawy ku temu co ma ci przepisać..... ech..

Gość Minkaaa
nie bedzie cie badal bo jeszcze nie wspolzylas moze ci zrobic cytologie ale na to rowniez mozesz sie nie zdodzic bo masz blone dziewicza chyba nie chcesz zebys stracila dziewictwo u ginekologa...????:):):):):):):) mOze cie skierowac na morfologie Pozdrawiam

Gość anges
Jeśli jeszcze nie współżyłaś lekarz będzie Cię badał przez odbyt. Zawsze tak się bada dziewice. Lekarz zawsze zadaje pytanie "czy Pani współżyła". Pozdrawiam

Gość ruchocin
nie zawsze się bada dziewice przez odbyt. jak ja bylam pierwszy raz to mnie zbadała gina delikatnie, tylko pomacała jajniki i macicę - nie wsadzała wziernika ani nie pobierała materiału do cytologii.