Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka 1

cilest +antybiotyk

Polecane posty

Gość olenka 1

hej.mam pytanie. biore cilest ale przez tydzien musialam brac antybiotyk. slyszalam ze po tyg od zakonczenia antybipotyku tez trzeba uwazac. co wy sadzicie o tym. jak to jest??? jezeli potem zaczne brac nastepne opakowanie to wszystko juz bedzie w porzadku???prosze napiszcie.

Gość po zakończeniu kuracji
antybiotykowej trzeba dodatkowo zabezpieczać się (chyba przez tydzień albo nawet i dłużej ) np.prezerwatywą poniważ antybiotyki osłabiają działanie pigułek antykoncepcyjnych.

Zależy jaki antybiotyk bierzesz. Np. taki Unidox nie obniża działania pigułek. Osłabiają je antybiotyki o szerokim spectrum działania. Najlepiej jednak zapytać o to lekarza.

Gość ola 1
okej.rozumiem ze trzeba sie ppotem zabezpieczac przez tydzien, ale czy juz po tygodniowej przerwie na okres i przy nowym opakowaniu wszystko bedzie ok po tym antybiotyku????

Gość agusia 1 2 3
sama ostatnio pytałam mojego gin gdyz juz 2 miesiące biore tabletki na nerki powiedziala mi ze trzeba sie liczyc ze kazde obnizaja skuteczność anty. kozde tabletki nie byly osobno sprawszane z tabletkami anty dlatego my nie wiemy czy jestesmy zabezpieczeni takze do konca opakowanie powinnismy sie dodatkowo zabezpieczyc

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu