Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam na imię jenny

okres mi sie spoznia

Polecane posty

Gość mam na imię jenny

od ostatniego okresu kochalam sie 3 razy z facetem z gumką.. nie pękła, wsio było oki, dzisiaj powinnam miec okres i nie mam, i zawsze miałam regularnie co 28 dni.. nie wiem co jest :/ z poniedzialku na wtorek w nocy miałam bóle tam już ale ustały :/ i dziś też zero bólu, zero krwi..

Gość to zrob test
kobieto niezaradna

Gość ehhhhhhhhhhh
Kobieto! I czym ty się martwisz? Ja mam 41 dzień cyklu i nie wpadam w panikę, cykle się przecież przesuwają! Moje są z reguły 32, 33 dniowe czyli mam jakieś 8 dni spóźnienia ale to moim zdaniem jeszcze nic nie znaczy!

Gość lemoniasta
tak,tak,zrob test,jak bedzie negatywny i nadal nie bedzie okresu to idz do lekarza

Gość mam na imię jenny
no tak jak zwykle niepoważne odpowiedzi :/ a co do spoznienia to nie znam przyczyny żeby się mógł spoźnić:/ tak poprostu chyba nie ;/

Gość to zrob test
nie niepowazne odpowiedzi, tylko jak nie wiesz czemu Ci sie spoznia, to wyklucz wszystkie mozliwosci. Ciaza tez jest mozliwa. Poza tym zaden srodek antykoncepcyjny nie daje 100% gwarancji, wiec powiedzmy sobie szczerze nie ma bezpiecznego seksu

Gość czekam...
HEJ JENNY NIE MARTW SIĘ...NIE TYLKO TY MASZ TEN PROBLEM.NAWET NIE IESZ CO JA TERAZ PRZEŻYWAM...:(JA TEZ ZAWSZE-PODKREŚLAM ZAWSZE MIAŁAM REGULARNE CYKLE-ZAWSZE 30 DNI.22DNIA ROZPOCZYNAŁ SIĘ BÓL PIERSI I TRWAŁ AŻ DO OKRESU.CZASAMI PARĘ DNI PRZED ROBIŁ MI SIĘ ZAJAD....TERAZ TEŻ 22 DNIA ROZPOCZĘLY MNIE BOLEĆ PIERSI I BOLĄ JUŻ CHYBA 11 DNI...A OKRESU JAK NIE BYŁO TAK NIE MA...A WCZORAJ RANO OBUDZIŁAM SIĘ Z ZAJADEM...MAM NADZIEJĘ ZE TO COŚ ZNACZY...:)SŁYSZAŁAM ZE DZIEWCZYNIE CYKL MOŻE PRZEDŁUŻYĆ SIĘ NAWET O KILKA DNI PO ROZPOCZĘCIU WSPÓLZYCIA...NO A JA SWÓJ PIERWSZY RAZ PRZEŻYŁAM WŁAŚNIE MIESIĄC TEMU...I WŁAŚNIE TO MNIE POCIESZA.... CHYBA POZOSTAŁO MI TYLKO CZEKAĆ...NO ALE MÓJ BIEDNY CHŁOPAK SIĘ WYKOŃCZY....JUŻ SZUKA ŁÓŻECZKA:)

Gość czekam...
AAAAI JESZCZE MAM TAKIE PYTANKO...JAK WYGLĄDAŁA UTRATA BŁONY DZIEWICZEJ W WASZM PRZYPADKU???? BO JA SIĘ BOJĘ ZE ZE MNĄ COŚ NIE JEST W PORZĄDKU...:(BAAAAARDZO DUŻO KRWAWIŁAM-CHYBA STRACIŁAM 1.5LITRA KRWI A NASTĘPNEGO DNIA LEDWIE ŁAZIŁAM.TO TRWAŁO JAKIEŚ 2 GODZINY....CAŁA ŁAZIENKA BYŁA DOSŁOWNIE CZERWONA A TAMPON PRZESIĄKŁ W CIĄGU 5 SEKUND....CIEKŁO ZE MNIE STRRRASZNIE...A POTEM WYPADŁ JAKIŚ SKRZEP KRWI I WZZYSTKO ZAKOŃCZYŁO SIĘ SZCZĘŚLIWIE:)MÓJ CUDOWNY CHŁOPAK BARDZO MI WTEDY POMAGAŁ...NIE WIEM O CO W TYM CHODZI....ALE DOSZLIŚMY DO WNIOSKU ZE PO PROSTU MOJA BŁONA BYŁA BARDZO UNACZYNIONA... PROSZĘ POWIEDZCIE CZY TO SIĘ ZDARZA CZY JA JESTEM JAKIMŚ DZIWNYM PRZYPADKIEM...PROSZĘ O PILNĄ ODPOWIEŻ PS.JENNY 3MAM KCIUKI ZA TWÓJ OKRESIK...MAM NADZIEJĘ ZE OBE SIĘ NIE ZAWIEDZIEMY...:)

Gość antypatia
>czekam...: ja już nie pamiętam, jak to było :) ale tampon to też mi szybciutko przesiąkł, tak kojarzę ale ciekawi mnie... co to jest zajad!? >mam na imię jenny: powiem Ci, że stresując się prawdopodobnie sobie przesuwasz okres. serio tak myślę, mam nadzieję, że nie potraktujesz tego jako niepoważną wypowiedź, bo nie od dziś wiadomo, że nerwy, tak, jak klimat, wpływają na przesunięcie terminu miesiączkowania. póki co, miej ze sobą tampaxy, żeby nie dać się zaskoczyć... i postaraj nie martwić za bardzo. ale test w razie czego też zrób, dla świętego spokoju.

Gość jakotako
jak świat swiatem, kobiety rozpoznawały ciaze po braku okresu wiec czemu nagle mialo by byc inaczej???

Gość czekam...
------->ANTYPATIA HMMM NO JAK TO NIE WIESZ ???...ZAJAD TO TAKA MAŁA RANKA W KĄCIKU UST....CZASAMI ROBI MI SIĘ PRZED OKRESEM...MAM NADZIEJĘ ZE TYM RAZEM TEŻ TAK JEST...BO JA CIĄGLE CZEKAM I CO 5MINUTEK BIEGAM DO ŁAZIENKI ZEBY SPRAWDZIĆ CZY TO JUŻ....:((

nie masz sie absolutnie czymmartwic, mnie po rozpoczeciu wspolzycia okres spoznil sie o 2 tygodnie, ja przezywalalm wtedy koszmar, mimo ze moje kolezanki mowily ze tez mialy opoznienie:) wiele czynnikow sie na to sklada ale nalezy sie po prostu uzbroic sie w cierpliwosc i sie nie denerwowac a wszystko bedzie dobrze:)

Gość no pewnie
porody w 99,99 % konczą sie dobrze

Gość DO CZEKAM
jak straciłam dziewictwo to miałam tylko poplamione majtki na czerwono i nic wiecej tylko tyle ze mnie wycieklo, a zorientowalam sie dopiero w domu, bo to bylo w samochodzie

Gość czekam...
HI HI HI ....WŁAŚNIE DOSTAŁAM OKRESIK :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) NA RAZIE SKĄPY...ALE WAŻNE ZE JEST NOOOO...ALE STRACHA TO MIAŁAM NIEZŁEGO!