Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

moje dzisiejsze zdobycze to mapa Waszyngtonu i gadżety z Bebiko, a kilka dni temu dostałam H&S Ocean energy i szczoteczke do zębów :D nareszcie doszła..ale złodzieje na tej poczcie, nie ma co 😡 😠 z niecierpliwością czekam na resztę, mam nadzieje że będzie tego dużo.. :D Tyle siedzenia i wypełniania ankiet nie może przecież ppójść na marne, co nie ?? :D :)

Gość to akurat nic nowego...

Gość kinia2
Do mnie próbki H&S też doszły w rozdartej kopercie ... Nawet nie rozdartej, tylko równo rozciętej nozyczkami!!!! I nie wiem po co, bo gnojki próbek nie wyciągnęli, tylko sobie rozdarli i zaglądnęłi do środka

Mam pytanie do dziewczyn, które wygrały kulki Lady Speed Stick. Jak długo musiałyście czekać na nią, od momentu potwierdzenia, że została ona już wysłana na Wasz adres. Bo ja czekam już tydzień i dzisiaj dostałam od nich maila abym nie zapomniała o potwierdzeniu odbioru przesyłki i własnie niewiem co mam robić, bo jeszcze ta kulka nie dotarła do mnie.

Gość ja też czekam na tą kulkę
już kilka dni...Mam nadzieję,że dostane o ile popierdoleńce z poczty jej nie ukradna bo to różnie z nimi bywa😡

Hejka ;) Macie adresik moze na naklejki z PETY? bo pamietam bylo cos takiego...;)

dziewczyny podacie mi adresy do ziaja bielenda yves rocher mince3r bardzo was prosze:)

Siemka żabki :) Dzisiaj u mnie poczta polska się spisała prawidłowo :D Dostałam próbki kremów firmy GOSH, -3 herbatki Hipp , książeczki, zakładne na ksiązke, naklejke na samochód DZIECKO W SRODKU:D:D -I MÓJ BOSKI KATALOG BEAUTY FORUM (wczystko o kosmetykach , pielęgnacji i paznokciach) cudeńko moje bo uwielbiam takie rzeczy. -aaa i rachunek z Netii (dosyć duża sumka , mimo tego, że mamy 4 telefony komórkowe hihi:D:D) Molek dziekuje za pozdrowionka i też 🌼 i :*kiss for you od NiCe_GiRL :*;):)

Hejka Macie adresik moze na naklejki z PETY? bo pamietam bylo cos takiego...

wlasnie chcialam podac maila do tymbarku...;) ale juz jest ;) Ja wysylalam, ale odpowiedzi narazie nie dostałam :P Odpowie ktos na moj poprzedni pościk? :* pliska :* Pozdro:*

Gość e-mail do Tymbarka
kontakt@tymbark.com.pl

Ja sobie wyobrażam jak te baby na poczcie rozrywają koperty albo im się \"przez przypadek\" rozklejeją, bo wyczują tymi swoimi chciwymi paluszkami że jest coś miękkiego i koniecznie muszą zobaczyć co to 😠 Poczta to przecież nie jest prywatna firma tylko instytucja państwowa, takie coś nie powinno się zdarzać 😡 Strach już coś komuś przesyłać, takie złodziejki pokradną wszystko, nie daj boże ktoś pieniądze prześle, to te babska wygrzebią wszystko i się nie przyznają...ech..

Gość odpisali mi z Reddsa że nie
wysyłają żadnych gadżetów ani koszulek:-(

No jak mi jeszczeraz przyjdą paczki rozerwane to napisze do poczty polskiej podam adres , że nie zyczę sobie , aby paczki przychodziły do mnie w okropnym stanie nie tylko z zewnątrz ale także z wypróżnionym wnętrzem. Bo firma mi pisze, że wysłała mi próbki, ja otwierama tam w kpercie jedna mała ulotka (woiadomoze zapieprzyli reszte bo po jedną malutką ulotke to by się firma nie fatygowała, a poza tym piszą , że PRÓBKI wysłali) zrobie im taką zadymę , że mój adres zapisza obie w rubryce, w której przesyłki przynoszą w zębach :[

koffaniutkie jak bym mogła was jeszcze prosić o to dla rybek to znaczy jak byście mogły mi meila podac była bym bardzo wdzięczna

Gość to masz fajną pocztę
u mnie w mieście na wszystkich pocztach kradzieże są notoryczne😡

wiecie co, ja na waszym miejscu bym do nich sie przeszla i im tak na ...tiri riri riri...:D ze by im sie odechcialo...:P

Gość Chomiś
a ja w sumie od samego początki licząc dostałam: -próbki z Flosleka -próbki z Dermiki -próbke płatków kwiatków z zagranicy -katalogi (jeden stomatologiczny :p a drugi poscieli też zagraniczny) -próbke taśmy dwustronej "3M" -katalogi z jakiejś firmy(jakiejś budowlanej) -próbki z bielendy To tyle co pamiętam a czekam na dużo dużo więcej,bo tyle ankiet wypełniłam,że nie ejstem w stanie spamiętać to kogo wysyłałam :p

hehe żebym była troche starsza to bym im zrobiła niezłą zadymę, ale mnie i tak nie wezmą na poważnie..chociaż wyglądam na starszą :[ ta odżywka dla rybek to chyba ze strony www.jungleclub.com albo www.clubjungle.com , nie pamiętam już.. Dla mnie przyszła 1 rozerwana koperta ale nic nie zabrali, zwineli mi tylko szczoteczkę do zębów 😠

A teraz głupie pytanie !!znacie jakieś strony z darmowymi gumkami????bo te zagraniczne mi nie chodzą???? wielkie dzięki